hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjesschoenen NinniVi schoenen, ninniv schoenen collectie, online

Published on augustus 10th, 2017 | by Colinda

0

NinniVi schoenen voor NinniVi lovers

Nog heel even geduld en dan is de nieuwe collectie NinniVi verkrijgbaar, en dat betekent shoppen! En bij deze hippe meisjeskleding horen natuurlijk ook een paar hippe meisjesschoenen. Gelukkig zijn de eerste NinniVi schoenen al gespot!

Bekijk: de nieuwe NinniVi collectie >>

Meer hippe meisjesschoenen >>

NinniVi schoenen

Dit seizoen zien we, naast de geliefde NinniVi laarsjes met rits, ook half hoge klittenband gympen, hoge sneakers met veter en stoere hoge boots met veter. Allemaal verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw, antraciet, groen, rood, zilver en zwart. Perfect passend natuurlijk bij de nieuwe kledingcollectie van Ninni Vi. Er zijn veel verschillende leersoorten verwerkt in de schoenen zoals: leer, nubuck, suede, metallic leer, glitterleer en diverse structuur leersoorten. Uitdagend, stoer en verfrissend is deze collectie zeker. De schoenen zijn verkrijgbaar van maat 26 tot en met maat 38.

Hippe meisjesschoenen

Deze prachtige modellen vallen in de smaak bij de meisjes. De trendy kleuren en de vele details maken de schoenen tot ware fashion items. Doordat de schoenen goed zijn doorgestikt kunnen ze wel tegen een stootje en zijn ze niet al halverwege het seizoen al versleten of kapot. De meisjes blij en mama blij!

Bekijk en shop deze nieuwe NinniVi schoenen collectie oa bij:

Kixx-online

NinniVi schoenen collectie, ninnivi schoenen winter 2018, hippe meisjesschoenen

NinniVi schoenen, ninniv schoenen collectie, hippe meisjesschoenen

BewarenBewaren
Comments are closed.

Back to Top ↑