Ad SquareAd Square


Kleding Nik and Nik, kindermode 2018, niknik

Published on januari 13th, 2018 | by Colinda

0

Mickey Mouse meets Nik&Nik

Kinderen zijn volgens ontwerpster Nikkie Plessen heerlijk eigenwijs, nieuwsgierig en hebben op jonge leeftijd al een uitgesproken smaak. En daar heeft ze rekening mee gehouden in de nieuwe NIK NIK kinderkleding collectie voor meisjes en jongens. Deze kleding kenmerkt zich door de trendy look in combinatie met een speels karakter.

Kleding voor fashionista’s

De Nik Nik kinderkleding collectie is gemaakt voor de echte fashionista’s onder de meisjes. Hiermee creëer je een volwassen, maar jonge look. Houd je van stoer of juist van girly, het kan allemaal.

Mickey Mouse collectie

De meiden dragen dit seizoen weer volop sweatjurkjes en trendy
rokjes, maar wel altijd volgens een eigenwijze Nik&Nik style. De collectie is lekker casual, niet te klassiek en toch lekker hip. Is jouw dochter ook helemaal fan van Mickey Mouse en volgt ze de laatste trends? Dan zal ze zeker zo’n toffe sweater of shirt met de Mickey print willen. Ook deze collectie is girly en stoer, precies zoals de meiden dit willen.

Of je het nu met een stoere sneaker, Dr. Martens boots draagt of met een subtiel sandaaltje, met deze nieuwe kledingcollectie kan je weer volop mixen. Ik zeg comfortabel en in stijl.

Bekijk en shop deze Nik Nik kinderkleding oa bij:

Nummer Zestien

nik and nik

nik and nik

nik nik kinderkleding

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑