Dit wil je zien: nieuwe merken in kindermode land

16 januari 2019

Ieder jaar gebeurt er weer van alles in kindermodeland. Zo ook de afgelopen tijd. We hebben super leuke, nieuwe merken gespot en die delen wij graag met je. Tijdens Sunday School was iedereen in de ban van nieuw kindermodemerk Raizzed. Maar onlangs hebben we ook internationale merken gespot die de stap naar kinderkleding hebben genomen.

Bekijk nu de nieuwste meisjesmode >>

 nieuw kindermodemerk, kindermode, g-star, g star kidsG-Star is er nu ook voor kids

Volgens mij kent vrijwel iederee G-Star wel. Misschien heb je er zelf al wel eens iets van gekocht. Ik weet dat iedereen altijd erg positief over de jeans van dit merk, maar aangezien ik weinig jeans draag heb ik er geen ervaring mee. G-Star is stoer, herkenbaar en comfortabel. En dat is precies wat ze nu ook voor de kleine denim fans hebben gemaakt. Voor zowel jongens als meisjes is er een kledinglijk van 3-16 jaar. Nog eventjes geduld, de eerste collectie is in juli 2019 te koop.

 

nieuw kindermodemerk, raizzedNieuw kindermodemerk Raizzed heeft een flitsende start

Als familie van succesvol kinderkledingmerk Vingino is dit nieuwe denim streetwear merk Raizzed toch heel anders. Het maakt gebruik van dezelfde kwalitatieve stoffen, maar heeft een hele andere look en veel minder versiering en dergelijke, waardoor de prijs ook een stukje lager ligt. Dit nieuwe kindermodemerk richt zich op kinderen 2-16 jaar. Vrijwel ieder kind draagt wel eens jeans en in combinatie met felle kleuren krijg je een stoere, edgy look. Tijden de beurs, Sunday School, is dit merk gelanceerd en het werd zeer positief en enthousiast ontvangen door de bezoekers.

 

nieuw kindermodemerk, super dry kidswear, super dry kids, superdrySuper Dry eindelijk ook in kindermaten

Aankomende winter kunnen ook kinderen tot 12 jaar er heerlijk bij lopen in Super Dry, want dan verschijnt de eerste collectie, bestaand uit wel 200 verschillende kledingstukken. Complete Super Dry Kids outfits zijn dan te koop en dat is een fijn moment om in te stappen. De volwassen lijn is al mega populair dus de verwachtingen voor de kinderlijn zijn dan ook hooggespannen.

 

genderneutrale kleding, kindermodemerk nieuwe, julien maze, julien maze kindermodeJulien Maze stoer en neutraal

Dit nieuwe streetwear merk pleit voor duurzame kleding die door alle kinderen gedragen kan worden, ongeacht afkomst of geslacht. Zelf ontdekken wie je bent en zelf ontdekken wat je wel of niet mooi vindt. De kleding is gemaakt om in te kunnen spelen, fijne en zachte stoffen en alles rekt lekker mee. Heel belangrijk voor de kids om zich te kunnen ontwikkelen en de wereld kunnen gaan ontdekken. In deze stijl is er nog een nieuwe merk op de markt gekomen. Eind vorig jaar kwam de Canadese zangeres met een interessante samenwerking.

 

genderneutrale kleding, kindermodemerk nieuwe, celinununu celinununu genderneutrale kindermode

Céline Dion is een samenwerking aangegaan met de designers van het merk NUNUNU. Zij willen uitdragen dat een kind niet in traditionele rolpatronen hoeft te belanden. Kinderen zijn vrij om zelf te ontdekken wie ze zijn. Deze collectie biedt de vrijheid om zelf iets aan te trekken, ongeacht je geslacht of afkomst.

 

OPROEP Trendsetter gezocht

Heb jij al een item gescoord van een nieuwe kindermodemerk? Mail je leukste foto naar info@girlslabel.com en misschien zie jij hem terug op onze website

nieuw kindermodemerk, raizzed

nieuw kindermodemerk, kindermode, g-star, g star kids

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...
kinderkamer-babykamer

Dé kinderkamer trends van 2024

Verwacht je binnenkort een kleintje? Gefeliciteerd! Dan ben je misschien al bezig met het inrichten van de kinderkamer. Meubels, muurkleuren,...
meisjes-zomerkleding-nono

Pre spring collecties 2024! Are you ready?

Het is nog te koud voor blote benen onder dat te gekke nieuwe voorjaarsrokje, maar er is overal aan gedacht...