hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen

Published on oktober 12th, 2013 | by redactie

0

Girl Power

Helemaal te gek voor stoere meiden die van een beetje actie en uitdaging houden is de nieuwe serie NERF REBELLE. Stoere kruisbogen met pijlen, mini pistolen, grote blasters met coole accessoires in hippe meiden kleuren, perfect om tijdens het buitenspelen met vrienden en vriendinnen een stoer avontuur te beleven. Met deze Nerf Rebelle serie kan jij alle aan, kom maar op!

nerf rebelle

Girl Power voor stoere meiden, dat is NERF REBELLE!

Span de boog, richt en raak het doel dat je voor ogen hebt. De Nerf Rebelle Guardian Kruisboog vuurt de 6 collectible darts tot 75 meter.Laad de Rebelle blaster met de 6 collectible darts, terug te trekken op de dia en kijk naar de boog armen buigen als je steady uw doel en focus op uw doelgroep. Nu haal de trekker en laat de darts vliegen! Met de auto-roterende launcher dat alle 6 collectible darts houdt, kun je alle 6 de pijlen afvuren in een snelle stroom.

De Nerf Rebelle kruisboog is versierd met roze en paarse vleugels, dus wanneer je de Guardian Crossbow draagt, laat je zien dat je de beschermengel bent van deze missie! Jij bent de beschermengel wanneer je mikt po het doel met de Nerf Rebelle Guardian Crossbow. Kijk hier voor de hele collectie.

nerf rebelle, hip meiden speelgoed, stoere meisjespeelgoed
Comments are closed.

Back to Top ↑