Handig voor sloddervossen of populaire spullen

15 januari 2019

Tegenwoordig zijn onze kinderen druk met school, clubjes, BSO en noem het maar op en overal worden er van allerlei spullen gebruikt en mee naar toe genomen. En niet altijd mee terug genomen. Of je ziet meerdere kinderen met dezelfde spullen. Om gedoe en verwarring te vooromen kun je heel makkelijk alles voorzien van een leuke naamsticker. Deze naamstickers kun je zelf ontwerpen, dus dat maakt het extra leuk, je kunt ze overal opplakken. Ook zijn er labels die geschikt zijn voor kleding, erg handig voor de gym- en sportspullen.

Leuke winacties en korting >>

goedgemerkt, naamstickers, naamstickers ontwerpenNaamstickers instrijken

Wat ook ontzettend handig is, is dat je deze speciale naamstickers kunt instrijken. Dus geen gedoe meer met andermans sokken. Het was nog fijner als het met magische krachten ook de paren compleet zou houden, maar helaas, hihi. Het scheelt dat we dan wel weten van wie de sok is en wie er dus op zoek moet naar de andere sok 😉 Maar zonder dollen, deze labels zijn ideaal voor knuffels en kleding.

Wij zijn groot voorstander van handige producten die ons het leven makkelijker maken. Dus wij zijn heel blij met deze naamstickers, kledinglabels en SOS armbandjes.

Hippe glitter naam stickers

Alle naamstickers gaan minimaal 200 wasbeurten mee, dus daar kom je tijdens een schooljaar al een heel eind mee. Deze glitter naamstickers van Goedgemerkt zijn net even een tikkeltje anders. Je kunt er 2 kleine regels tekst op kwijt en ze zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Plak ze op de lunchtrommel, drinkfles, rugzak, hockeystick, fiets, etui en andere handige spullen die vaak gebruikt worden. Geen verwarring meer, spullen raken minder snel kwijt en als ze vergeten zijn weten anderen van wie het is. Kortom, best handig voor school, de BSO, peuterspeelzaal en op kamp.

goedgemerkt, naamstickers, naamstickers ontwerpen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...