hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Babykamer

Published on december 17th, 2014 | by redactie

0

Twinkel twinkel little star

Het is nu (bijna) winter en het is alweer een tijdje vroeg donker. Ruim de gelegenheid om de sterren aan de hemel te bewonderen dus. Er zijn veel verschillende sterren te bewonderen, sommige helderder dan anderen. Kleine sterren en grote sterren. Het levert in elk geval een mooi schouwspel op, vooral als de lucht erg donker is.

Wil je ook zo’n mooi sterren schouwspel op de muur van je babykamer of kinderkamer, dan zijn er verschillende mooie muursticker sterren waarmee je een bijzonder effect kunt creëren op muren of op meubels. Deze prachtige muursticker sterren zijn met zorg ontworpen door Sophie Cordier en verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. In verschillende kleuren, waaronder diverse roze uitvoeringen. Perfect voor echte girly meisjes.

Sophie Cordier is designer voor het hippe franse interieurmerk Lilipinso. Ze studeerde aan de hogeschool voor de Kunsten en heeft zich gespecialiseerd in het creëren van ontwerpen voor kinderen. Ze verzamelt kleine stukjes van kleuren, materialen en maakt hier een mooi geheel van. De Sterren muurstickers die ze ontwerpt zijn heel typerend voor haar eigen stijl, met gebruik van verschillende tinten, structuren en printjes. De sterren zijn allemaal een beetje anders, maar passen toch perfect bij elkaar en zorgen samen voor een mooi en afwisselend beeld. Net zoals de echte sterren buiten aan de hemel.

Hippebeestjes.nl verkoopt naast deze mooie muursticker sterren ook andere mooie muurstickers, zoals muursticker bomen en een mooi assortiment knuffels, kindertassen en nog veel meer.

lilipinso-muurstickers-sterren-flowered-pink lilipinso-muurstickers-sterren-flowered
Comments are closed.

Back to Top ↑