Moulin Roty

24 december 2015

Ontdek de geweldig kleurrijke wereld van het Franse merk Moulin Roty. Moulin Roty is sinds het jaar 1972 een bijzonder en gerenomeerd maker van kwalitatief hoogwaardig speelgoed. Bekend door haar knuffels maar ook gewaardeerd voor het speelgoed weet Moulin Roty met elk ontwerp de kinderen te betoveren. Tijdloze ontwerpen laten de nostalgie van verleden tijd zien. Andere producten zijn wederom eigentijds, maar altijd met een knipoog naar het verleden. Alle creaties van Moulin Roty zijn authentic en zeer stijlvol.

Moulin Roty heeft geweldige muziek juwelendoosjes, heerlijk zachte knuffels en ander fantastisch speelgoed voor de lieve schattige meisjes in het assortiment. Neem bijvoorbeeld de schattige pop en het geweldige roze fornuisje, die bezorgen de kleine meisjes urenlang speelplezier. Voor de baby girls zijn er super leuke zachte knuffels, knuffeldoekjes en muziekspeeltjes verkrijgbaar.

moulin, roty, speelgoed

*Superzachte knuffel poes met kunstbonten mutsje. *Lekker de tuin in met dit schattige hark en schep tuinsetje. *Met deze kleurrijke verentooi steel je de show als indiaan of paradijsvogel. *De knuffelzachte pop Clarisse met blauwe broek en sjaal is toch een schatje! *Juwelen/muziekdoosje met dansend muisje, handig voor je juweeltjes. *Met dit roze houten fornuis maak je het lekkerste eten klaar voor je pop! Het is een prachtig roze fornuis voor in je droomkeuken. *Klassieke knuffel teddybeer, kan rechtop zitten door de uitgebalanceerde vulling. Al vanaf de geboorte te gebruiken. *Grijze ribfluwelen schooltas met mooie applicaties, handig voor school of om mee te nemen op reis.

Shop de fantastische Moulin Roty collectie bij;

HIER

moulinroty, speelgoed

moulin roty

moulin roty

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
buitenspelen tips buitenspeelgoed speelgoed spelen

Leuk klein buitenspeelgoed voor de zomer.

April doet wat hij wil en nadat we al een heerlijke tijd aan het einde van Maart van mooi weer...
OI000010

Diamond Painting by Totum + WINACTIE

We knutselen nog even vrolijk verder op deze druilerige dagen van deze maand. Mijn meiden kunnen hier uren mee zoet...