hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding Moodstreet nieuwe collectie, moodstreet kinderkleding, 2017

Published on mei 12th, 2017 | by redactie

0

Cuban Girls Look

Stylish Moodstreet girls cruisen deze zomer in een prachtige azur blauwe Amerikaanse slee, zij maken een summer-in-the-city-ritje door Havana. Moodstreet mijmert terug naar de fifties, als ze voor zomer 2017 door het Caribische Cuba cruisen.

Het is heerlijk en de zon brengt alles en iedereen naar buiten. Vanachter iedere mooie afgebladderde houten deur van de stylish gekleurde koloniale gebouwen, lijkt een exotisch gitaar muziekje te klinken. Een zwoel straatleven; smullen van een ananas terwijl we de baseball spelende jochies aanmoedigen. Oma rookt een sigaar van één van de vele straatverkopers en we wagen natuurlijk een salsa dansje. This must be the Cuban spirit!

Exotische vibes by Moodstreet

De Moodstreet nieuwe collectie is op en top for Cuban girls! Voor meisjes die weten wat ze willen en het liefst hippe en funky kleding dragen, het liefst een beetje anders dan anders, maar altijd met een de juiste touch, mooie kleuren en fijne materialen. In deze kleding kunnen de kids heerlijk rennen, ravotten en kind zijn, en er tegelijkertijd hip uitzien. Moodstreet is favoriet bij de kinderen én zeker ook bij de ouders!

Bekijk en shop de nieuwe collectie Moodstreet kinderkleding oa bij:

Kixx-online

moodstreet nieuwe collectie, moodstreet kleding

 
Comments are closed.

Back to Top ↑