Nog steeds een trend: de monochrome kinderkamer

27 februari 2017

De keuze voor een monochrome kinderkamer blijft ook dit jaar nog een grote hit. Het is ook zo leuk en er zijn inmiddels zoveel geweldige items te krijgen die aansluiten op deze trend. Mooie posters, fijne lichtbakken, dekbed overtrekken en opberg manden maken van iedere kamer een waar paradijsje.

Zwart wit

Persoonlijk vind ik de beige muur bij de eerste foto erg prettig. Het breekt het zwart/wit een beetje en geeft een warme basis. Nog een andere manier om wat warmte toe te voegen is door veel natuurlijke materialen als hout en leer te gebruiken en door stoffen met textuur te nemen. Een voorbeeld hiervan is het Liewood wolk kussen in het grijs. Deze is doorgestikt waardoor je net wat meer textuur krijgt.

monochrome kinderkamer, zwart wit kinderkamers

Ooh noo kussensloop

A little lovely company Lightbox XL

Telkiddo katoenen opbergzak DOT

Liewood wolk kussen grijs

Manowoods bedhuisje Alto Cajón

Een andere leuke aankleding van een monochrone kamer is zo’n half geschilderde muur. Je ziet steeds vaker dat er niet afgeplakt wordt maar dat de roller ‘droog’ gerold wordt op de muur. Dit geeft een leuk speels effect. Persoonlijk zou ik dit met krijtbord verf doen. Zeker als je er een glad laminaat onder hebt liggen wat eenvoudig schoon te maken is.

Bekijk hier nog meer zwart wit kinderkamer inspiratie >>>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

hoogslapers stapelbed voor meisjes

De mooiste hoogslapers voor meisjes en tieners..

Is je dochter toe aan een andere invulling van haar slaapkamer? Veel hoogslapers zijn multifunctioneel omdat ze bijvoorbeeld een kast,...
tienermeiden mode kleding

Tienermeiden zomermode shop inspo..

Wat hebben de merken deze keer aan zomermode in de collecties voor onze tienermeiden. Én welke merken zijn geschikt voor...
image-3

Het vak van masseur/masseuse: een ideale carrière voor ouders met kinderen

Als je kinderen hebt, is niet iedere baan als ouder even geschikt. Het is daarom belangrijk om als ouder te...