hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding Molo zomer collectie 2017

Published on januari 9th, 2017 | by redactie

0

MOLO zomer collectie 2017

Het is hartje winter, maar de nieuwe collecties stromen binnen. En ik moet je eerlijk bekennen, wij hebben wel zin in nieuwe voorjaars items. Zo ook het Deense kinderkledingmerk MOLO, zij hebben de eerste items al online staan.

Molo ontwerpt kleding wat spreekt tot de verbeelding van een kind met sprekende kleuren, te gekke all-over prints, spannende vormen en gedurfde combinaties. De stijl is urban en funky met kleurrijke ontwerpen met vaak een eigenzinnige, humoristische twist. Bij Molo zijn ze gek op prints omdat deze heerlijke herkenbaar zijn voor kinderen. Op deze manier wordt een kledingstuk een favoriet item voor ieder kind. In iedere collectie zitten er kledingstukken met de mooiste prints, zo ook dit seizoen.

Molo zomer collectie 2017

De eerste levering van de nieuwe Molo collectie bestaat  uit twee delen. De eerste neemt je mee in sprookjesachtige sferen met prints als eenhoorns, zwanen en katten. De tweede levering uit de Molo zomer 2017 collectie neemt je direct mee naar uitheemse culturen door de prachtige details van kleine kwastjes en kralen als decoratie op de kledingstukken. In de collectie kun je gaan voor toffe high waist broeken, katoenen pakken met sterren- en cactusprint, jurken en leggings. In de kleding van Molo beleef je nooit een saai moment!

Bekijk en shop de nieuwe Molo collectie bij:

Olliewood
Comments are closed.

Back to Top ↑