Girls are the future with Molo

17 januari 2018

Hallo meiden! Voor het komende lente seizoen draait alles om krachtige statements, humor, regenbogen en een deel uitmaken van iets groters. We hebben het namelijk over de nieuwe voorjaarscollectie van Molo kinderkleding. De gave collectie is gevuld met moed en nieuwsgierigheid, precies zoals we al langer gewend zijn van Molo.

Onze meiden zijn de toekomst

De eerste levering van de voorjaarscollectie is er een om van te smullen! De eerste items hangen al in de online kledingrekken. En zoals ik al zei: de collectie draait om krachtige statements. Liefde is alles wat je nodig hebt, zegt Molo. En dat laten ze goed zien met de items. Een rokje met konijnen die een bloemenkransje op hun hoofd hebben: HOE CUTE?! Maar we zien ook volop echte zomerse prints terugkomen, zoals lieveheersbeestjes en bloemenvelden. En welk meisje is nou niet gek van paarden? De heerlijke jurkjes en korte broeken vliegen je weer om de oren en eerlijk is eerlijk: de winter is nog maar net begonnen maar ik krijg nu alweer zin in de warmere dagen.

Maar omdat er in de lente echt nog wel eens koudere dagen zullen zijn, is deze zachte en dunne sweater een uitkomst. Die hoeft helemaal niet lang in de kast te wachten, want die kan je girl ook al eerder aan, yeah! Het jurkje met de leopard dots staat heel hoog op mijn wishlist, wat een prachtige kleur en leuke print! Molo is Molo niet als ze ook niet wat swimwear zouden uitbrengen. We spotten de eerste zwemkleding, die nu al in de tas meekunnen naar zwemles. Er zijn zelfs superleuke zomerse flip flops, zonnehoedjes en zonnebrillen die er perfect bijpassen en je outfit helemaal afmaken.

Molo Kinderkleding

Molo daagt je uit om actie te ondernemen en nieuwsgierig te zijn over de wereld. In plaats van dingen te accepteren zoals ze zijn, probeer je je eigen weg te creëren. Maak vrienden met het kleine, rode lieveheersbeestjes, bestudeer het veld vol bloemen of leer jezelf nieuwe sportvaardigheden. De toekomst begint vandaag, niet morgen.

Ben je klaar om je eigen toekomst te creëren? Bekijk dan snel de nieuwe collectie online:

Molo Kinderkleding

meer meisjeskleding >>

molo kinderkleding

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...