Moeder dochter style twinning

12 februari 2019

De twinning hype beperkt zich zeker niet alleen tot kleding. Ook sieraden, tassen en schoenen zie ik voorbij komen. En ik heb gemerkt dat Robyn het wel erg leuk vindt om samen met mij zo op pad te gaan. Deze keer showen wij deze moeder en dochter tas en lunchtas van Parkland.

Nog meer twinning met LEVV Girls >>

S19_Kids_56parkland rugzak, parkland rugzak dierenprint, rugzak dierenprint

1 Parkland rugzak = 12 plastic flessen

Parkland tassen worden gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Als je bedenkt dat er iedere minuut 1 miljoen flessen wereldwijd worden verkocht, dan kun je wel nagaan hoeveel plastic afval dat is. Mooi om te zien dat Parkland dit plastic afval omzet tot zo iets gaafs en moois. De collectie is super uitgebreid. Rugzakken in verschillende modellen, maar ook etuis, gymtassen en sporttassen. Voor de peuters zijn er andere prints dan voor de tieners en er is ook een hele genderneutrale lijn. Kortom, Parkland ga je binnenkort nog vaker terugzien op het schoolplein! Mark my words. Bekijk hier de gehele collectie.

moeder en dochter tas, twinning tas, parkland rugzak, parkland rugzak dierenprint, rugzak dierenprintMoeder en dochter tas met dierenprint

Wie ons inmiddels kent weet dat Robyn een stoere meid is die wel echt van meisjesdingen houdt. Dus een moeder en dochter tas met dierenprint was helemaal welkom. Zelf vind ik het gaaf dat de tassen knalrood zijn. Ik hou wel van een vrolijke en stoere kleur.

Robyn heeft een lunchtas, dat betekent dat de binnenkant anders is, dan bij een normale rugzak. Deze binnenkant kun je extra makkelijk schoonmaken, mocht er iets niet helemaal goed zijn gegaan met het lunchpakketje. Ook is deze tas goed, stevig gevormd en past alles er precies in. Dit is geen echte rugzak, want er zitten geen hengels aan. Je draagt hem dus als tas.

De rugzak die ik draag is ruim. Perfect voor tieners op de middelbare school die een hoop mee moeten nemen, of voor moeders die, net als ik, graag voorbereid op pad gaan. Als wij een dagje weg gaan, neem ik altijd van alles mee, want je weet nooit hoe de dag loopt.

Shop deze rugzakken hier.

moeder en dochter tas, twinning tas, parkland rugzak, parkland rugzak dierenprint, rugzak dierenprint

parkland rugzak, parkland planeten, parkland planetenprint, rugzak planeten printWil jij ook TWINNING tassen?

Wij mogen een moeder en dochter tas en lunchtas weggeven van Parkland en wel met de planetenprint. De formaten zijn hetzelfde als van onze Parkland tassen, alleen de print is dus anders.

Ben jij milieubewust en wil jij met een tas rondlopen die bijdraagt aan een beter milieu? Of vind je deze tassen gewoon super hip en wil je de blits maken? Deze mooie rugzak shop je hier.

Via onderstaand formulier kun je ons laten weten waarom jij graag in moeder en dochter style op pad wil gaan. En je kunt natuurlijk ook mee doen op Facebook en Instagram voor een extra winkans.

Bedankt voor de reacties. De winnaar heeft de tassen inmiddels ontvangen.

parkland rugzak, parkland planeten, parkland planetenprint, rugzak planeten print

Overzicht van alle februari winacties >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-1

Leuke tips! Hoe brengt Sint de cadeautjes bij jouw?

Hoe laat jij ieder jaar die pakjes toch weer aangeleverd komen? Ik vind het toch een hele klus om ieder...
Ontwerp-zonder-titel-2

Een hippe meidenkamer voor twee

De kamer voor jouw dochter is een leuk project om samen als moeder en dochters aan te pakken. Hartstikke spannend...
20231129_143925

Review – Sister styling Head Princess van Baby born

Baby born, het eerste waar je dan aan denkt zijn babypoppen en accessoires die daarbij horen. Maar Baby born heeft...