Tijd voor een moeder dochter uitje

29 september 2019

Toen Robyn bijna jarig was, hadden we bedacht om iets leuks met haar te gaan doen. Iets extra’s, iets anders. Tijd voor een moeder dochter uitje. Misschien herken je het wel, met 2 kids doe je vaak iets met zijn allen. Maar juist de 1 op 1 momenten zijn zo speciaal en waardevol. Je hoort nieuwe verhalen, het is sowieso een stuk rustiger en je leert je dochter zo weer wat beter kennen.

Heb je deze leuke moeder dochter kleding al gezien >>

Moeder dochter uitje

Sef en ik hebben wel eens samen in een hotel overnacht, dus Robyn wilde dat ook graag. Een perfect verjaardagscadeau dus. Een nachtje in Utrecht. Op haar verjaardag kreeg ze een tasje met spulletjes voor de overnachting. En van vriendinnen hadden we voor onze verjaardagen een verrassingspakket gekregen dat we pas in het hotel open mochten maken. Dus je kunt je voorstellen dat Robyn de weken en dagen aftelde.

moeder dochter uitje

Ons uitje kan beginnen

Vrijdags na school stapten we in de trein. Nu ging ons uitje echt beginnen. Even naar het hotel, alvast wat cadeautjes uitpakken en ons opfrissen en opdoffen zodat we de stad in konden gaan om een hapje te eten. Daarna gingen we naar de hotelkamer om zogezegd te ‘chillen’. We hadden maskertjes mee, natuurlijk genoeg te snoepen, tijdschriften en een spelletje.

En wat is ze dan ineens oud en wijs. Robyn is inmiddels 7 jaar, maar soms vergeet ik gewoon hoe snel alles gaat. Je wordt zo geleefd en je gaat door met alle routines dat je bijna vergeet alles goed in je op te nemen. Want ze zijn maar even klein.

Na vanavond ben ik helemaal op de hoogte van wie wie is in de klas en hoe iedereen is. Robyn is van klas gewisseld, dus deze informatie is erg welkom ;).

moeder dochter uitje

Rustig met z’n tweetjes

De volgende dag werden we lekker rustig en ontspannen wakker. Met zijn 2en is toch echt een stuk rustiger dan thuis met zijn 4en. Robyn had voor haar verjaardag ook geld gekregen en dat brandde natuurlijk in haar zak. Tijd om te gaan shoppen. Ik had me voorgenomen haar zo veel mogelijk vrij te laten. Ze moet tenslotte toch leren omgaan met geld en eventuele miskopen, etc. Wat een genot om Robyn zo te zien stralen, te genieten van al mijn aandacht en wat ben ik toch trots op haar. Wat een lieve schat is ze toch. Robyn is erg zorgzaam en denkt altijd aan haar broertje. Dus wilde ze ook wat voor Sef uitzoeken van haar verjaardagsgeld. Heel lief, maar ik wil wel dat ze het aan zichzelf besteed. Dus uiteindelijk vinden we een kleinigheidje voor Sef en ze kan niet wachten tot ze hem kan verrassen.

We hebben genoten!

Stiekem kan ik niet wachten tot we weer een leuk tripje kunnen plannen. We hebben allebei zo genoten. Dit was zeker voor herhaling vatbaar. Volgende keer is Sef aan de beurt met papa. En zo blijven we rouleren. Zodat we ieder jaar een speciaal weekend samen hebben.

Herkenbaar? De gelijkenis tussen moeder en dochter >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...