hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Fashionblog levv girls, levv jumpsuit, moeder dochter outfit, moeder dochter jumpsuit, twinning outfit, twinning jumpsuit

Published on maart 1st, 2019 | by Mi-choe

0

Dubbel zo veel plezier in deze outfit van LEVV Girls

Soms zijn outfits veel te leuk om in je eentje te dragen. En daarom gingen wij in deze moeder dochter outfit van LEVV Girls op pad. We trokken er veel bekijks mee, zo midden in het centrum op een zaterdagmiddag. Blijkbaar vinden veel mensen moeder en dochter in dezelfde kleding erg schattig.

Nog meer toffe zomermode voor meisjes >>

levv girls, levv jumpsuit, moeder dochter outfit, moeder dochter jumpsuit, twinning outfit, twinning jumpsuit

Moeder dochter outfit in stijl

Twinning hoeft niet te betekenen dat je in een simpel t-shirt met dezelfde tekst erop rondloopt. Nee, wij laten graag zien dat er veel meer mogelijkheden zijn. Een leuke moeder dochter outfit vind je zeker bij LEVV Girls. De kleding is stijlvol, van goede kwaliteit en dus ook super leuk voor de moeders. Inmiddels zijn we al bij de 3e levering van dit jaar beland, maar gelukkig kun je de de andere leveringen nog gewoon kopen, hoor.

levv girls, levv jumpsuitLEVV GIRLS jumpsuit

Wat een heerlijke zomerse jumpsuit dragen wij! Lekker luchtig en van fijn materiaal. De jumpsuit heeft een open rug, dus hou daar rekening mee met wat je er onder aan wil dragen. De jumpsuit die Robyn draagt heeft dus ook een open rug, sierlijk en stijlvol. Als moeder dochter outfit kies je misschien niet meteen voor een jumpsuit, maar dit is wel een aanrader. Leuk om mee naar het strand, de stad of een feestje te gaan. Het spijkerjack is altijd handig en leuk. En ik moet bekennen dat dit mijn eerste spijkerjack sinds lange tijd is. Dus ik ben weer helemaal happy.

LEVV Girls is verkrijgbaar voor meisjes van ongeveer 6-16 jaar. Nu hoor ik je denken; 16 jaar? Dit merk is geschikt voor een leuke moeder dochter outfit als je maat 116-176 hebt. Ik ben ruim 20 jaar ouder, maar ik pas deze maat dus nog met mijn 173 cm. Dus mocht je niet langer zijn dan ik, dan kun je deze jumpsuit zeker aan. Robyn draagt maat 122-128. De kleding valt dus goed op maat.

levv girls, levv jumpsuit, moeder dochter outfit, moeder dochter jumpsuit, twinning outfit, twinning jumpsuit

levv girls, levv jumpsuit

Bekijk hier de Quapi Girls collectie >>

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑