hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle

Published on augustus 21st, 2014 | by redactie

0

Jan Taminiau ontwerpt voor Katrien

Speciaal voor het modenummer van de Donald Duck heeft de Nederlandse modeontwerper Jan Taminiau (alias Jan Truienmouw) een jurk ontworpen. Vanaf vrijdag 22 augustus ligt deze speciale editie in de winkel.

De Nederlandse modeontwerper Jan Taminiau heet voor heel even Jan Truienmouw  in de wereld van Donald Duck. Voor de speciale mode-editie van het blad heeft Taminiau namelijk een jurk ontworpen waar een volledig verhaal omheen is gemaakt. Ook Victor en Rolf, Karl Lagerfeld, Ralph Lauren en Roberto Cavalli hebben een klein rolletje in het mode nummer. Taminiau staat op de cover terwijl hij Donald een postzakkenjasje aanmeet. De ontwerper werd nationaal bekend met dit type jasje dankzij Máxima. Zij droeg het ontwerp voor het eerst in 2009 naar de opening van de Arnhem Mode Biënnale. Dat was de eerste keer dat zij iets droeg van een Nederlandse ontwerper.

Het verhaal
Jan Truienmouw is een wereldbekende modeontwerper en heeft jurken gemaakt voor onder andere koningin Kwáxima en voor de zangeressen Lady Koekoek en Beyoncéend. De couturier krijgt de kans om een jurk te maken voor het wassen beeld van het model Vera Fraaisnavel maar bij de onthulling blijkt het gewaad verdwenen. Wat ermee gebeurd is, is nog maar de vraag.

Ga snel naar de winkel en koop dit speciale modenummer van de Donald Duck!

————————-Donald Duck x Jan Taminiau2
Comments are closed.

Back to Top ↑