hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjeskamer mix-en-match-interieur-koeka-aankleding-babykamer

Published on oktober 12th, 2016 | by Colinda

0

Mix & Match interieur

Combineren en experimenteren in het interieur en op de kinderkamers is dé trend van dit moment. Creëer een eigen stijl en eigen look, dat is belangrijk. Je hoeft niet alle meubels bij een interieurwinkel te kopen. Nee, het is juist leuker om losse items te combineren. Misschien heb je nog een mooie ladekastje staan op zolder of bij je oma, die je kunt gebruiken als commode. Of hebben jij of je ouders zelfs nog het wiegje, waar jij in gelegen hebt, bewaard. En ga eens langs bij de Kringloopwinkel. Wie weet vind je hier een mooi wiegje of bedje voor jouw kleintje. Hoe bijzonder is het, om juist op deze manier een geheel eigen look te geven aan jouw interieur.

koeka-mix-en-match-interieur-babykamer

Mix materialen en kleuren

Door te spelen en mixen met verschillende materialen, oude en nieuwe meubels en diverse kleuren ontstaat er een mooi en warm geheel. Let wel op dat je niet zomaar wat spullen bij elkaar zet, maar probeer een eenheid te creëren. Bij het inrichten van de baby- of kinderkamer kun je kiezen voor één bepaalde kleur, maar het is veel leuker en spannender om juist verschillende stijlen en kleuren met elkaar te combineren. Hierdoor ontstaat er een mix en match interieur met verschillende kleuren, vormen, materialen en stijlen die toch een eenheid vormen.

Belangrijk hierbij is wel om erop te letten dat alle kleuren uit dezelfde kleurtoon komen, dus mooi bij elkaar passen en in elkaar overlopen. Zo kun je nooit de mist in gaan en krijg een prachtige sfeer en een geheel op de baby- of kinderkamer. Bij Koeka hebben ze alle producten zo op elkaar afgestemd dat alle kleuren onderling te mixen en matchen zijn en toch altijd bij elkaar passen. De items van Koeka worden in verschillende kleuren gemaakt, zoals onder andere het boxkleed Wafel Amsterdam en de ledikantdekentjes Vizela, welke aan de voorkant een andere kleur hebben dan aan de achterkant. Ook het mixgebruik van stoffen als badstof, wafel en teddy past goed bij deze warme en tijdloze sfeer. Mix en Match en creëer een geheel eigen en unieke look!

koeka-mix-en-match-interieur-babykamer

Slab Rome

Boxkleed Wafel-Amsterdam

Wikkelcape Wafel-Antwerp

Deken Vizela

koeka-baby-meisje
Comments are closed.

Back to Top ↑