hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjestassen Mipac rugtas, meisjes rugtassen, leuke meisjestassen

Published on augustus 30th, 2017 | by Colinda

0

Rugtassen zijn hot, hip en happening!

Rugtassen zijn hot, hip en happening! Je kunt er tegenwoordig een echte fashionstatement mee maken. Het leuke is dan ook dat ze in zoveel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn, dat we het liefst kiezen voor iedere dag een andere tas. Vandaag gaan we voor deze toffe MiPac rugtas.

MiPac rugtas DOTS

Silvie is als een blok gevallen voor deze zwarte MiPac rugtas met witten stippen. Handig voor naar school, naar de sport of wanneer ze gaat logeren. Er past met gemak een broodtrommel, drinkbeker, agenda, etui een ordner/schoolmap in, en alle andere spulletjes die een meisje nodig heeft. Ze zit nog op de basisschool en hoeft geen laptop of tablet mee naar school te nemen, maar deze past er met gemak in.

Wat erg prettig is, is dat de MiPac rugtas gewatteerde schouderbanden heeft voor extra draagcomfort. Ook zijn de schouderbanden verstelbaar en dat is een groot pluspunt. Wanneer je een eindje moet fietsen naar school is het fijn als de rugtas goed op de rug blijft zitten, zodat je de aandacht bij het verkeer kunt houden en je niet ondertussen bezig bent om je tas goed vast te houden. Wanneer het nog niet koud buiten is zul je een dunne jas dragen en dan mogen de banden strakker zitten, maar zodra het winter is heb je meestal een jas die een stuk dikker is en kun je de schouderbanden weer een stukje lossen stellen. Handig! Silvie is super blij met haar nieuwe tas en deze gaat natuurlijk overal mee naar toe.

Bekijk en shop deze toffe MiPac tassen oa bij:

Wehkamp

 Kijk voor nog meer leuke rugtassen in de GirlslabelShop >>

MiPac rugtas, zwart wit stippen rugtas, stoere meisjestas, leuke kinderrugzak

MiPac rugtas, stoere meisjestas, kinderrugzakken

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren
Comments are closed.

Back to Top ↑