hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs

Published on september 9th, 2018 | by redactie

0

Minnaar…

De volgende 2 weken is het rustig in mijn bed. Mijn minnaar is met zijn kinderen op vakantie naar Bali. Toch appen we iedere dag en meestal belt hij me ook even op. Over de app blijven we elkaar uitdagen en gek maken. Eerst met woorden, maar deze man wil graag meer. En ondanks dat ik het erg spannend en een beetje eng vind, wil ik het spel toch graag meespelen. Ik zit er nu toch al tot over mijn oren in.

Lees het eerste avontuur van deze single mama >>

Lees het tweede avontuur >>

Minnaar

Hij vraagt me om sexy foto’s te sturen. Dat wil ik best, en voordat ik het weet lig ik in de meest onmogelijke posities in mijn bed met mijn arm omhoog om een foto te maken. Het valt niet mee om het knopje in te drukken terwijl ik én mooi moet liggen, uitdagend moet kijken, de juiste hoek heb (geen rolletje te zien?) en het ook nog chic moet blijven. Ik wil geen ordinaire foto’s sturen, en er moet iets te fantaseren blijven, dus niet compleet naakt. Ook knip ik overal de bovenkant van mijn hoofd af, mijn volle lippen zijn nog net zichtbaar. Daarna filtertje erover en ik bekijk trots het resultaat. Dit is mooi! Pikant maar classy. Ondeugend maar niet ordinair. Ik krijg spontaan zelfvertrouwen. Alle vrouwen zouden dit soort foto’s van zichzelf moeten maken! Niet om op te sturen, maar om te zien hoe prachtig je bent!

Sexy foto’s

Ik stuur af en toe zo’n sexy foto van mezelf en merk dat hij daar een zwak voor heeft. Mijn ongelooflijke sexy en machtige minnaar wil me. Ik vertel hem wel duidelijk dat ik geen foto’s terug hoef.

Als hij 2 weken later weer thuis is, lig ik die avond bij hem in bed in zijn enorme huis met maar liefst 4 badkamers. De volgende dag zal zijn vriendin komen, dat weet ik. Maar daar trek ik me niks van aan. Ik heb hem gemist, nee, niet hem, maar zijn goddelijk lijf, zijn geur, zijn aanraking, zijn zachte gekreun in mijn oor. Ik verdring de gedachten dat hij morgen met een andere vrouw in dit bed zal liggen en geniet van onze avond. Als we beiden buiten adem na liggen te genieten, vraagt hij me of ik binnenkort mee ga op zakenreis naar New York, het eerste klas hotel is al geboekt, net als mijn ticket…

Wordt vervolgd…

Lees meer blogs van gescheiden mama’s >>

Lees ook: Dag buurman… >>
Comments are closed.

Back to Top ↑