hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding mim pi winter 2016, mimpi meisjeskleding, nieuwe collectie mim pi

Published on augustus 11th, 2015 | by redactie

0

Het sprookje van Mim Pi

We hebben weer de geweldige kleurrijke nieuwe collectie Mim-Pi winter 2015- 2016 weten te spotten. Je wordt er op slag vrolijk van kan ik je vertellen! De collectie bruist van energie! De fantastische kleurenexplosies, bijzondere motiefjes en mooi afgewerkte details maken het weer tip top zoals we gewend zijn van Mim-Pi. Onze meiden vinden het werkelijk een betoverend sprookje. Comfortabel zittende kleding met een zeer herkenbare stijl die meisjes absoluut vrolijk maakt. Het is een waar feestje om onze meiden te kleden met de nieuwste winter collectie van Mim-Pi. Deze winter komt Mim-Pi met maar liefst vijf nieuwe winterstyles. Gevarieerd, eigen, kleurrijk, draagbaar en combineerbaar! Alles wat we in de winter nodig hebben.

Roodkapje; waan je in de wondere wereld van het sprookje dat iedereen kent. Prachtige mix van materialen als padded sweats, breisels, tricots en zachte borg. Meiden vinden dit helemaal geweldig, met een kabouter-jurkje of een herten-shirt het bos verkennen. Met de nieuwste wintercollectie van Mim-Pi hoeven we in ieder geval niet meer bang te zijn voor de boze wolf!

mim pi winter 2016, mimpi meisjeskleding, nieuwe collectie mim pi

Patisserie; heerlijke koekjes en cakejes bakken in de keuken met al je vriendinnetjes. Dit thema heeft veel verschillende kleuren blauw gecombineerd met stoere studs, pailletten, prints en borduursels.

Muze; schilderachtige sprookjes komen tot leven door kleurexplosies en motieven te mixen en matchen. Elk kledingstuk lijkt een waar kunstwerk! Alles kan en alles mag, fantastisch mooi!!!

Daisy; geïnspireerd door Mary Quant (een toenmalig Engelse mode-ontwerpster) is deze vrolijk zoet-frisse stijl. Het thema-woord ‘Daisy’ zegt het al…Madeliefje, in alle kleuren. Terug te zien in de jurken, maillots, jassen, sweater en vesten. All over flower en streepjes prints, niks is te gek.

Mim pi winter 2016, nieuwe collectie mim pi meisjeskleding

Knuffel; heerlijk knuffelzacht, hoog aaibaarheidsgehalte, lekker warm en comfortabel, de trend voor de koude winter gecombineerd met hippe dierlijke prints. Lieve hertjes, schattig zwanen en sierlijke paardjes. Hier wordt toch elk meisjes blij van!

Bekijk en shop deze super mooie nieuwe collectie Mim-Pi bij:

Olliewood

mim pi winter 2016, mimpi meisjeskleding, nieuwe collectie mim pi

Lees meer kindermodeblogs >>

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Hippe meiden schoenen >>

Hippe meisjes jurken >>
Comments are closed.

Back to Top ↑