Een nieuwe twist by Mim-Pi

29 november 2016

Kleurrijke meisjeskleding vol met lieve details, vrolijke prints en uitbundige patronen, dat zijn de kenmerken van het geliefde meisjes kledingmerk Mim-pi. Bij het zien van deze kleding krijg je een blij gevoel van binnen en een lach op je gezicht! De wintercollectie is weer een kleurrijke explosie zoals we die van Mim-pi gewend zijn, maar dit keer met een wel heel bijzondere twist! Dit winterseizoen is er gekozen voor vier verschillende soorten thema’s namelijk Zwart-wit, Retro, Bloemen en Sporty.

Mim-Pi winter 2016-2017

Dit seizoen is er wel een verrassende wending gegeven aan de kleurrijke collectie. Voor winter 2016 heeft Mim-Pi een speciaal thema: zwart en wit. Deze trend zien we al even, maar blijft een ongekende topper. Dus Mim-Pi nam de uitdaging aan van het maken van een zwart-wit collectie voor meisjes, en heeft er een ontworpen die is leuk en modieus is. En een echte Mim-Pi stijl heeft. 

Naast de zwarte en wit lijn, vind je ook leuke retro poppen digitaal geprint op t-shirts en jurken, een sportieve collectie met veel strepen en stippen, een bijzonder mooi gedrukte bloem stijl die je kunt mixen en matchen.

mimpi winterjassen, mimpi winter 2016-2017

Mim-Pi winterjassen

Ook mogen de fantastische winterjassen dit seizoen niet ontbreken. Ze zijn een favoriet bij de moeders en de meisjes vanwege de unieke prints en styling en omdat ze waterdicht zijn. Ze hebben funky ribbetjes die de wind tegenhouden en je en dochter beschermen tegen een winterse kou. Binnen, in de bekleding is er een grote zak waar de handschoenen en een muts in verstopt kan worden. Handig, zo kunnen de meisjes ze niet verliezen wanneer ze naar school gaan. Er is aan alles gedacht en daarom zijn ze zo geliefd. Wij begrijpen dit wel! 

Bekijk en shop deze nieuwe Mim-Pi winter 2016 collectie oa bij:

Kixx-online

mimpi winterjassen, mimpi winter 2016-2017

mimpi winter 2016, mimpi winterjas

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

o'chil meisjeskleding jurkjes

Zomer met O’Chill – Pinky Promise + Winactie

Het voelt nog volop als winter door alle sneeuw vorige week, maar de zomercollecties druppelen al weer binnen en heel...
Even voorstellen...

Even voorstellen – Leandra (loedermoeder)

Even voorstellen hoe het werkt in deze loederfamilie die hun kind gewoon een koekje geeft als ze dat wil, de...
PB203216

Een feestelijke outfit voor de feestdagen

De feestdagen komen er aan en daarbij hoort natuurlijk een feestelijke outfit. Met kerst in een nieuwe jurk aan het...