hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjestassen

Published on oktober 2nd, 2016 | by redactie

0

Mi-Pac rugtas: dé musthave voor hippe meiden!

Een Mi-pac rugtas is hot, hip en happening! Je kunt er tegenwoordig een echte fashionstatement mee maken, dus we mogen wel zeggen dat de rugtas is een van de belangrijkste aankopen voor het nieuwe schooljaar is. Het leuke is dan ook dat ze in zoveel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn, dat we het liefst kiezen voor iedere dag een andere tas. We kiezen dit keer voor een gebloemde schooltas.

MIPAC rugtassen, Mi-Pac rugtas, hippe kinderrugtassen, rugzak meisje

Gebloemde Mi-Pac rugtas

Saske is als een blok gevallen voor de vrolijk gebloemde Mi-Pac rugtas voor het nieuwe schooljaar. Deze rugtas heeft een all-over flowerprint met viltlook contraststof aan de onderkant. Er past met gemak een broodtrommel, drinkbeker, agenda, etui een ordner/schoolmap in, en al je andere spulletjes die een meisje nodig heeft. Ze zit nog op de basisschool en hoeft geen laptop of tablet mee naar school te nemen, maar deze zou er zeker wel inpassen. Haar gymkleren gaan er ook met gemak in, dat is handig!

Schooltas

Wat erg prettig is, is dat de Mi-Pac rugtas gewatteerde schouderbanden heeft voor extra draagcomfort. Ook zijn de schouderbanden verstelbaar en dat is een groot pluspunt. Wanneer je een eindje moet fietsen naar school is het fijn als de rugtas goed op de rug blijft zitten, zodat je de aandacht bij het verkeer kunt houden en je niet ondertussen bezig bent om je tas goed vast te houden. Wanneer het nog niet koud buiten is zul je een dunne jas dragen en dan mogen de banden strakker zitten, maar zodra het winter is heb je meestal een jas die een stuk dikker is en kun je de schouderbanden weer een stukje lossen stellen. Handig!

Saske is super blij met haar nieuwe tas en heeft zin in het nieuwe schooljaar!

Bekijk en shop deze hippe Mi-Pac rugtassen hier online

Bekijk meer kindertassen >>

MIPAC rugtassen, Mi-Pac rugtas, hippe kinderrugtassen, rugzak meisje, Mi Pac tropical flower

MIPAC rugtassen, Mi-Pac rugtas, hippe kinderrugtassen, rugzak meisje

BewarenBewaren
Comments are closed.

Back to Top ↑