hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reizen met de kids op vakantie, costa blanca

Published on juli 25th, 2018 | by redactie

0

Pak je rust, ook wanneer je met de kids op vakantie gaat!

Vakantie, wie kijkt er niet naar uit?! Helemaal wanneer je het hele jaar hard gewerkt hebt en voor iedereen in het gezin ook nog eens alles geregeld hebt. Vakantie is een tijd om tot rust te komen en gezellig samen met je familie en eventueel met vrienden een tijd samen door te brengen. Leuke dingen ondernemen, lekker eten, je laten inspireren door een nieuwe omgeving, zwemmen en (veilig) zonnen. met de kids op vakantie

Costa Blanca

De Costa Blanca (Spaans voor witte kust) is te vinden in het zuidoosten van Spanje en heeft een kustlengte van 244 kilometer met veel zandstranden. Het gebied zit vol historische steden, oude kastelen en pittoreske dorpjes. Iedere dag naar een ander strand, of een wandeling door de prachtige, ongerepte natuur maken, het kan allemaal. Er valt hier zoveel te ontdekken in deze streek van Spanje.

Met de kids op vakantie

Wanneer je met de kids op vakantie gaat houdt je natuurlijk rekening met elkaar maar vooral ook met de kinderen. Wat vinden zij leuk om te doen op vakantie?

# Zwemmen

Zwemmen staat hier altijd bovenaan het lijstje in de vakantieperiode. De stranden van de Costa Blanca zijn zonder twijfel de mooiste stranden en perfect voor kinderen. In de meeste kuststadjes kun je kiezen tussen zowel lange, zanderige stranden die dicht bij het centrum liggen als pittoreske, verborgen grotten die verscholen liggen tussen de kliffen en pijnbomen.

# Boottochten

Een dagje varen op een boot? Het kalme, mediterraanse zeewater is perfect hiervoor! Je zult van de zon en zee kunnen genieten terwijl je de Costa Blanca en haar verborgen stranden en grotten ontdekt. Veel van de boten hebben een glazen bodem, waardoor de kinderen de geheimen van de zee kunnen ontdekken.

# Botanische tuinen

Overal in Spanje vind je prachtige botanische tuinen vol met verschillende soorten flora en fauna. Hier kun samen met de kinderen op ontdekking gaan. Van schildpadden tot papegaaien en van leguanen, exotische vlinders tot de mooiste planten en bomen. Je kijkt je ogen uit in deze tuinen en zijn dan ook echt een aanrader om te doen met kinderen.

Me-time voor mama

Natuurlijk kun je heel goed kamperen in Spanje, maar heb je wel eens gedacht om een Vakantiehuis Javea met zwembad te huren. De kinderen kunnen ieder moment van de dag in het zwembad duiken en jij kunt jouw rustmomentje pakken (en eindelijk dat boek eens uitlezen) wanneer jij dit wilt. Dat is vakantie voor iedereen!

Geniet van jullie vakantie samen en verzamel de mooiste herinneringen die je altijd bij zullen blijven!

Bekijk meer leuke uittips voor kinderen >>

Op zoek naar leuke vakantie adresjes? Kijk hier >>
Comments are closed.

Back to Top ↑