hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle

Published on augustus 1st, 2014 | by redactie

0

Lunch met Peppa en Hello Kitty

We genieten nog even volop van de vakantie, met het bijbehorende super zonnige weertje. Daar komt natuurlijk binnenkort een eind aan en moeten de kinderen weer volop aan de bak op school. Om de pauzes en het overblijven tot een waar feestje te maken hebben ze van Rosti Mepal o.a. deze Peppa Pig en Hello Kitty drinkbeker, pop-up drinkfles en lunchbox ontwikkelt! Met een zeer gezellige, vrolijke uitstraling en helemaal kids-proof, kortom een echte blikvanger om je nieuwe schooljaar mee te starten!

De deksel van de broodtrommel sluit goed af en er passen maximaal 4 heerlijke boterhammen in. Ze kunnen goed tegen een stootje (heel fijn!!!), zijn gemakkelijk schoon te maken, mogen in de vaatwasmachine en niet onbelangrijk, gemakkelijk te openen door de kids zelf.

De schoolbeker (275ml) sluit lekdicht af door de afdichtring in de schroefdeksel. Bevat een overdrukventiel, mocht er toch onverhoopt overdruk ontstaan dan kan het via het ventiel ontsnappen. Zeer gemakkelijk te reinigen, mag in de vaatwasmachine en kan ook weer goed tegen een stootje.

De pop-up drinkfles is gemakkelijk te openen, ook door de kinderen zelf, door op het knopje te drukken en gemakkelijk te sluiten door de tuit in te drukken. De fles bevat een handige clip om aan je tas of broek te bevestigen. Ideaal voor op school, sport of onderweg. Deksel is eenvoudig uit elkaar te halen om de losse onderdelen goed te kunnen reinigen. (Vaatwasmachine tot 60 graden).

Onze meiden zijn nu al fan en hebben al even mogen testen voordat de blikvangers mee de schooltas in gaan. Ook ideaal voor een picknick in de tuin of het park. De Mepal broodtrommels en drinkbekers zijn verkrijgbaar in diverse leuke afbeeldingen, voor ieder wat wils!!!

Op naar een nieuw schooljaar!!!

Mepal broodtrommels en drinkbekers
Comments are closed.

Back to Top ↑