hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding meisjesvesten

Published on december 10th, 2014 | by redactie

0

Meisjesvesten

Nu het echt koud is geworden is het tijd om ons warm aan te kleden. Vaak betekent dit; warme truien, dikke broeken, sjaals, mutsen en handschoenen. Belangrijk hierin is dat jij en je meisje het niet koud hebben. Het minst leuke aan deze koude periode is dan wel dat de zomerse jurkjes weer even in de kast verdwijnen, terwijl ze je meisje zo schattig stonden. Hoe we dit kunnen oplossen is natuurlijk allang bedacht, maar in dit artikel benadrukken we het graag nog even; kleed je meisje aan met een warm en trendy vest. Zo komt dat schattige jurkje of rokje toch nog in het vizier en heeft je meisje het niet koud. Win-win, toch?

meisjesvesten, meisjeskleding, otto kinderkleding

Verschillende meisjesvesten

Het vest is uitgegroeid tot een waar fashion-item en dus in alle soorten en kleuren te verkrijgen. Wollen vesten, katoenen vesten, bolero’s, cardigans of de ik-mag-vies-worden-vesten. Stuk voor stuk prachtexemplaren die je meisje een echt meisje laten zijn. Kijk eens op OTTO voor leuke vesten voor je meisje.

Een wollen vest draagt je meisje wanneer het kwik daalt tot standje ijsbeer. De bolero daarentegen heeft een meer decoratieve werking; zo’n kort vestje houdt rug en buik natuurlijk niet warm, maar staat wel ontzettend lief op dat leuke plooienrokje. Voor het buitenspelen kun je haar net zo goed een oud vest aan doen en wanneer jullie een avondje uit gaan eten dan steelt dat ene mooie vestje met pailletten of hartjes helemaal de show.

meisjesvesten

Lees meer kindermodeblogs >>

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Hippe meiden schoenen >>

Hippe meisjes jurken >>
Comments are closed.

Back to Top ↑