Bonnie Doon – onze favo meisjessokken

19 oktober 2018

Voor wie liever geen koude voeten wil, trek een paar leuke, hippe sokken aan. Sokken zijn al lang niet meer donker, saai en onzichtbaar. Nee, vrolijke meisjessokken mogen juist gezien worden. Meisjessokken zijn er in allerlei kleuren, met allerlei prints en in verschillende modellen. Kortom, hartstikke leuk om mee te experimenteren bij verschillende outfits.

Nog meer hippe kniekousen voor meisjes >>

 

Bonnie Doon sokken, kindersokken zonder naad, bonnie doon winter 2018, girlslabel

Shop hier

Lekker opvallen met meisjessokken

Het is me opgevallen dat de meisjes al op zeer jonge leeftijd een eigen stijl beginnen te ontwikkelen. Ze weten al wat ze wel en niet mooi vinden en wat ze wel of niet aan willen trekken. Op zich leuk, maar niet altijd handig. Bij ons was er een fase dat Robyn het liefst 2 verschillende meisjessokken aan deed. En dat mocht ook gewoon gezien worden door de buitenwereld. Ik heb nooit begrepen waarom, wel was het makkelijk aangezien er bij ons regelmatig sokken spoorloos verdwenen. Er zwerven inmiddels tig losse sokken ergens in ons huis, totaal onvindbaar. Maar goed, een goed excuus om dus regelmatig de sokkenlade aan te vullen. Samen met Robyn kijk ik nu naar de leukste printjes en kleuren.

Warme kleurige Bonnie Doon maillots en kniekousen

Zo in de herfst of het voorjaar zijn bij ons de kniekousen populair. Net geen koude, blote benen maar fijn verpakt in warme kniekousen. Maar inmiddels zijn zelfs de blote knieën niet meer ideaal en dus grijpen we nu naar de maillots. Ook qua maillots zit je helemaal goed bij Bonnie Doon. Fijne prints, vrolijke kleuren of juist netjes en neutraal. De kwaliteit is erg goed en dat wordt hier enorm gewaardeerd. Geen grote tenen die er na een wilde dag door heen prikken of kale knieën na een schooldagje. Dus laat die kou maar komen, onze benen zijn er klaar voor.

Nieuwe sokken horen in mooie schoenen, shopping inspiratie >>

Nog meer leuke accessoires om de meisjesoutfit compleet te maken >>

Volg de leukste meisjes trends>>

bonnie doon, bonnie doon sokken, meisjessokken, bonnie doon meisjessokken

bonnie doon, bonnie doon sokken, meisjessokken, bonnie doon meisjessokken

bonnie doon, bonnie doon sokken, meisjessokken, bonnie doon meisjessokken

 

 

 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
4president kinderkleding kidsfashion

Een stoere en trendy collectie van 4PRESIDENT

Of je nu voor een gave print gaat of een uni item, jij kiest je eigen uitstaling volledig in de...