hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding

Published on oktober 25th, 2014 | by redactie

0

Have a break, wear a pyjama

Wat is er nu lekkerder dan een pyjama-dag met je meisje? Jullie rollen samen van het bed naar de bank, zetten een leuke film op, bakken cakejes en zingen liedjes. En dat allemaal in jullie pyjama. Want eigenlijk hoeven jullie je op zo’n dag voor niemand mooi te maken. Jij vindt je dochter al prachtig en voor haar ben jij, hoe dan ook, haar grote voorbeeld. Een trainingsbroek, een slobbershirt en een knot op het hoofd is ontzettend comfortabel. Hoewel je voor hetzelfde geld net zo lekker kan slobberen in een leuke pyjama. Zien jullie er zelfs op zo’n luie dag nog fashionable uit.

meisjespyjama

Het is nog leuker om een matchende pyjama te scoren voor jou en je dochter. In de zomer gaan jullie natuurlijk voor een lekker luchtig nachtjamponnetje. Op OTTO.nl vind je verschillende schattige exemplaren voor je dochter. Natuurlijk is het belangrijk dat je er overdag goed en soepel in kan bewegen, maar ook ’s nachts moet de pyjama als gegoten zitten. Waar de blote benen onder een nachtjampon in de zomer ideaal zijn, kan het voor de winter bibberen betekenen. In deze maanden is de onesie een topper. De onesie is een soort jumpsuit waarin je je heerlijk kunt terugtrekken en die je goed warm houdt gedurende de koude dagen die komen gaan.

Al met al, zo’n pyjama-dag wordt nog leuker wanneer je een sprankelende en gezellige pyjama uit de kast kan trekken. En wanneer jouw pyjama ook nog eens matcht met die van je dochter, kan het pyjamafeestje niet meer stuk!

Lees meer kindermodeblogs >>

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Hippe meiden schoenen >>

Hippe meisjes jurken >>
Comments are closed.

Back to Top ↑