Spring – summer trends

13 februari 2019

Het is een feestje voor ons hoor, iedere modeseizoen zijn we weer nieuwsgierig waar de merken nu weer mee komen. Wat zullen de trends worden? Welke kleuren gaan wij veel zien? Daarbij is een beetje neuzen tussen de nieuwe collecties gewoon leuk om te doen, toch? Als je weet wat de meisjesmode trends zomer 2019 zijn kun je misschien nog beter keuzes maken in wat je koopt en meer mixen en matchen met de kleding van je dochter. Ik heb de leukste meisjesmode trends voor deze zomer gespot.

BEKIJK HIER DE NIEUWSTE MEISJESMODE TRENDS

De start van het seizoen

Het minder kopen en meer mixen is een trend die we al een tijdje zien. Hoe leuk het ook is om veel setjes in de kledingkast hebben is het goed om te kijken naar wat er nu eigenlijk gedragen word (en hoe vaak). Dat is beter voor onze portemonnee en voor het milieu. Ga op tijd de kleding van vorig jaar passen. Kijk wat nog goed is, geen vlekken, scheuren en wat nog een 2e ronde mee kan. In het vroege voorjaar zijn er vaak kinderkleding beurzen en kun je de oude garderobe door verkopen. Ik zelf doe dit ook vaak en van dit geld koop ik de nieuwe garderobe.

Bij twijfel over een artikel bedenk dan het volgende,  Welke kleuren zitten er in de collectie en hoe kan ik deze mixen? Nu kan je nu een inschatting maken voor wat je nog nodig hebt. Dit voorkomt dat je midden in de zomer staat met een jurkje, o ja die hadden wij ook nog!

Meisjesmode trends zomer

Maar wat zijn dan die grote trends in de kindermode voor de zomer? Er kan en mag altijd heel veel.  We zien ook veel gele meisjeskleding als trend kleur. Maar voor ons springen deze trends er wel echt uit!

Goedkoop SALE shopen >>

Retro candy

Het is net of we terug zijn in de jaren 80. Riep ik jaren geleden nog Ik hou niet van lila, denk ik nu ja leuk! Mijn dochter is er gek op hoor! Denk aan veel afgezwakte pastels,  Kleuren zoals lila en citroen geel voeren de boventoon. Maar ook strepen zij je hier veel. Hoge (tennis)sokken in sneakers die zichtbaar mogen zijn.  Ultra korte broekjes maar met een 2019 jasje.

meisjesmode trends, meisjesmode trends zomer, meisjesmode trends zomer 2019

SHOP HIER

Bohémien streetstyle

Het ibiza sfeertje van mooie relaxte kleding in mooie neutrale kleuren gemixt met stadse invloeden. Denk aan sneakers onder een linnen pallazo met een t-shirt met broderie. Kleuren die je hier veel ziet zijn oranje, bruin geel en rood en veel natuurlijke stoffen. De prints hebben etnische invloeden zoals luipaard en veel zebra.

meisjesmode trends, meisjesmode trends zomer, meisjesmode trends zomer 2019

SHOIP HIER

Technic sports

Alsof je gaat sporten maar dan in stijl. Denk hierbij aan strakke lijnen, met een basis van wit en veel felle kleuren en grafische prints. Ook grote logos mogen hier niet ontbreken. Maar dan wel in de strakke en cleane stijl. Felle kleuren zoals groen en rood  met veel sport strepen voeren hier de boventoon. Dit is denk de grote trend omdat veel meiden dit ook lekker vinden zitten.

meisjesmode trends, meisjesmode trends zomer, meisjesmode trends zomer 2019

SHOP HIER

In hele grote lijnen zijn dit wel de meisjesmode trends zomer 2019. En ook vanuit deze trends kan je mixen. Het gaat het bij mode om er uit te kiezen wat bij jullie past. Want er is zoveel kleur en zoveel keuze in kindermode land dat er ook voor jullie iets passends te vinden is.

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-1

Leuke tips! Hoe brengt Sint de cadeautjes bij jouw?

Hoe laat jij ieder jaar die pakjes toch weer aangeleverd komen? Ik vind het toch een hele klus om ieder...
Ontwerp-zonder-titel-2

Een hippe meidenkamer voor twee

De kamer voor jouw dochter is een leuk project om samen als moeder en dochters aan te pakken. Hartstikke spannend...
20231129_143925

Review – Sister styling Head Princess van Baby born

Baby born, het eerste waar je dan aan denkt zijn babypoppen en accessoires die daarbij horen. Maar Baby born heeft...