Hippe dametjes

19 september 2016

Is jouw dochter een modebewuste jonge meid die ook nog eens een voorkeur voor comfort heeft. Dan zit je bij De Gele Flamingo helemaal goed. Met fijne merken als onder andere de Nederlandse merken CarlijnQ en Huxbaby uit Australië, Iglo & Indi uit IJsland en nog veel meer. De nieuwste najaarscollecties stromen binnen en het zal nog niet meevallen om te kiezen uit zoveel moois.

The right dress to wear

Wij selecteerden een aantal fijne jurken voor je. Want life is a party… if you have the right dress to wear. Het leven is een feestje als je in de ochtend niet staat te tobben wat je moet dragen. Deze meisjesjurkjes zijn zo leuk dat je waarschijnlijk zult moeten onderhandelen om ze te mogen wassen.

Bij het zien van de collectie van Huxbaby word ik helemaal hebberig. Wederom zo’n leuk minimalistisch comfortabel merk die me doet wensen dat ze bepaalde items ook voor volwassenen konden uitbrengen. Zo’n leuk terrazzo long sleeve t-shirt bijvoorbeeld.

En een ander merk wat al jaren geleden mijn hart gestolen heeft is Easy Peasy voor de schoentjes. Die brengen altijd meteen een grote smile op mijn gezicht met de leuke ontwerpen die ze ieder jaar weer aanvullen. En het leer is zo zacht ook daar zou ik prima een fijne set slofjes van willen.

Shop al deze hippe meisjesjurkjes, schoentjes en accessoires bij:

De Gele Flamingo

hippe-meisjeskleertjes-carlijnq-noeser-huxbaby-iglo-indi

 

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

jurkjes voor meisjes

Zwieren, zwaaien, rondjes draaien.. De mooiste winterjurkjes

Het weer laat het toe dat we onze nieuwe winterjurkjes uit de kast kunnen halen. Soms nog met blote benen...
winactie oçhill winnen win actie

Zomer met O’Chill – Pinky Promise + Winactie

Het voelt nog volop als winter door alle sneeuw vorige week, maar de zomercollecties druppelen al weer binnen en heel...
de mooiste jurkjes

Zwieren, zwaaien, rondjes draaien – de mooiste jurkjes

De lente komt eraan en dat betekent dat we weer onze mooiste jurkjes aan kunnen. Laat de beentjes maar weer...