hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding Ninnivi limited edition

Published on november 2nd, 2017 | by Colinda

0

Très Magique by Ninni Vi

Het is feest, want vanaf vandaag is de Ninni Vi Limited Edition verkrijgbaar. En natuurlijk wil Janne voor ons wel een jurkje testen uit deze speciale collectie. Dat hoefden we haar gaan twee keer te vragen, dat snap je wel!

Ninni Vi limited edition, meisjesjurkjesTrès Magique

Deze Limited Edition bestaat uit twee prachtige dresses. Een jurk in het donker grijs en een in cherise rood, beiden gecombineerd met de shiny tekstprint Très Magique. De matching maillot en haarband passen bij allebei de jurkjes. Welke jurk kies jij? Wij kunnen niet kiezen, ze zijn allebei magisch mooi!

Janne in Ninni Vi

Janne heeft de grijze jurk uit deze Limited collectie gekozen. Deze kleur staat haar ook geweldig (maar de rode jurk zal haar vast ook leuk staan 😉 ) De kleding van NinniVi is geliefd bij Janne, en ze heeft hier al verschillende items van in de kast hangen. Maar dit speciale jurkje wil ieder meisje wel hebben en zeker ook Janne. De stof is heerlijk zacht en sluit perfect om haar slanke lijfje. Het uitlopende model van het rokje vindt Janne helemaal leuk, want hier kan ze mee zwieren. Er zit lekker veel stretch in de stof, zodat zij hier goed in kan bewegen en lekker kan spelen.  En zeg nou zelf: dit is toch een geweldige outfit voor iedere dag en zeker ook voor de komende feestdagen!

PS: vanavond hebben wij een Ninni Vi winactie op Girlslabel waarbij je kans maakt op een Ninni Vi Limited Editon dress!

Bekijk en shop deze Ninni Vi collectie o.a. bij:

Kixx-online

 Ninni Vi limited edition, meisjesjurkjes, ninnivi

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑