hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle

Published on juni 27th, 2017 | by redactie

0

Een meidenfiets in de gekste kleuren

Voor jonge meisjes zijn er een aantal dingen ontzettend belangrijk. Zo is hun kamer met al hun speeltjes en versieringen hun heiligdom, hun pop de steun en toeverlaat en hun fiets waarmee ze naar hun vriendinnetjes en school gaan. Samen de eerste fiets uitkiezen is dan ook een belangrijk iets en een feestelijke aangelegenheid. Afhankelijk van de leeftijd, de vaardigheden en de eigen voorkeuren kunnen jullie samen de mooiste en meest uitbundige meisjesfiets uitzoeken. Prijskiller.be heeft voor ons een aantal tips en ideeën op een rijtje gezet, zodat je kleine meid vol plezier op de fiets stapt.

Een meisjesfiets uitkiezen

De allerbelangrijkste factor bij het uitzoeken van de eerste fiets is de ontwikkeling en de leeftijd van het kind. Heeft jouw kind de vaardigheden al om zelfstandig te trappen en te sturen of is het beter eerst te oefenen met een eenvoudiger model? Voor echt jonge kinderen biedt een loopfiets de uitkomst. Zo leren ze wel vaart te maken en te sturen, maar hoeven ze nog niet zelf te trappen. Is jouw dochter toe aan een echte grote meidenfiets dan zijn er verschillende leuke modellen beschikbaar in allerlei groottes, met of zonder zijwielen en mocht je ze een mandje willen dan is dat vaak ook mogelijk. Zo kan iedere meid met veel plezier op haar eigen tempo leren fietsen met papa en mama in de buurt.

Het leukste aan een eigen fiets is natuurlijk ook dat je deze helemaal naar eigen smaak kunt uitzoeken en versieren. Kies samen een fiets uit in spetterende en gekke kleuren en maak deze helemaal eigen met een leuke toeter of bel, slingers en spaakkralen. Zo wordt fietsen een feest voor de meiden en hoor en zie je als ouders je dochter al van verre aankomen.

Veilig de weg op

Natuurlijk is het allerbelangrijkste van een nieuwe meisjesfiets het verantwoord en veilig leren fietsen. Met zo’n mooie en uitbundige fiets is elk rondje fietsen natuurlijk een feest. Veilig fietsen is dus heel snel aangeleerd en ook nog gezellig zo samen met papa en mama. Begin met een paar rondjes in de buurt op de stoep om ze bekend te laten worden met het sturen en de basistechnieken. Pas als ze de slag te pakken hebben ga je gezellig samen de weg op om een rondje te fietsen.
Comments are closed.

Back to Top ↑