hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle

Published on september 19th, 2014 | by Colinda

0

De mooiste meisjesfiets compleet met accessoires

Je ziet ze vaak fietsen op straat of naast hun mama of papa. Van die schattige meisjes, die net kunnen fietsen, op de allermooiste meisjesfietsen met alles erop en eraan. Meestal in het roze met wit en een bonte verzameling aan bloemenstickers op de jasbeschermers of fietstas. Het lijkt wel of de hele fiets versierd is. Er zit een mandje voor op het stuur, of een poppenzitje achterop met hierin een pop of knuffel die mee mag fietsen. Op het stuur pronkt een mooi bel, waarmee je zo lekker kunt klingelen en aan het stuur hangen slingers die wapperen in de wind. Wij mama’s zijn zelf ook kleine meisjes geweest en begrijpen als geen ander dat je op zo’n mooi fiets natuurlijk heerlijk kunt fietsen en je bijna een prinses voelt.

Kinderfietsen, meisjesfiets, fietsenopfietsen, online kinderfietsen kopen

Een droom van een meisjesfiets

En wanneer meisjes zo’n mooi fiets zijn bij hun vriendinnetjes of buurmeisjes dan is het logisch dat zij hier ook van dromen. Zo’n mooie meisjesfiets willen zij ook. Wij hebben ze gespot in de webshop van Fietsenopfietsen.nl. Hier hebben ze een heel uitgebreid assortiment aan super leuke kinderfietsen. Van die schattige kleine meisjesfietsen compleet met fietsmandjes en alles wat hier nog meer bijhoort, maar ook de te gekke omafietsen voor de iets grotere meisjes in hippe en trendykleuren, de transporterfietsen met rekje voor op het stuur of de iets sportievere modelletjes. En voor de papa’s en mama’s kun je hier terecht voor mooie damesfietsen en herenfietsen. Je kiest een mooie fiets uit en hij wordt de volgende dag zonder extra verzendkosten thuisbezorgt. Ideaal!

Meisjesfiets, kinderfietsen, fietsenopfietsen
Comments are closed.

Back to Top ↑