hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjestassen meisjes tas, meisjestassen, rugzak met koala beer

Published on juli 17th, 2019 | by Wiljo

0

Een op en top meisjes tas voor naar school

Bristol, wie kent het nou niet? Toen ik nog een klein meisje was, nam mijn moeder mij al mee naar deze winkel en kreeg ik daar nieuwe schoenen. Toen was er nog geen kleding, accessoires en zeker geen meisjes tas te vinden volgens mij, maar helemaal zeker weet ik dat niet.

Tegenwoordig kun je erheen om van top tot teen aangekleed te worden, en niet alleen kinderen, nee hoor, het hele gezin! De nieuwste hippe mode is er te vinden, en natuurlijk ook meteen een paar schoenen erbij!

Back to School

Maar nu de vakantie voor sommige delen van het land alweer bijna voor de helft voorbij is, moeten we ook weer aan school gaan denken. En ook daarbij kan Bristol ons helpen! Want de nieuwe back to school folder is er weer! En daarin vinden we de allerleukste rugtassen, zwemtassen, brooddoosjes, drinkflessen en nog veel meer! Voor jong en oud. En leuke merken dat ze hebben, denk aan Adidas, Puma, Woeffies en Disney.

meisjestas, meisjestassen, rugzak met koala beer

Meisjes tas met koala beer

Samen met Veerle mag ik wat leuke items uitproberen. Terwijl we in de kleurige online boekentasfolder kijken, valt haar oog direct op een prachtige meisjes tas met een koala erop van LULUPOP & THE CUTIEPIES. ‘Wauw! Die wil ik mama!’ roept ze.

Twee dagen later krijgen we het mooie pakket binnen. ‘Snel uitpakken mama!’ roept Veerle. En daarna stopt ze meteen haar viltstiften in haar nieuwe etui, die daarna weer in de leuke meisjes tas gaan. Daarna maken we mooie foto’s.

Bristol was er al in mijn tijd, maar ook nu is het een hele fijne en vertrouwde winkel waar je de leukste kleding, schoenen en (school)spullen kunt vinden, zowel online als in winkel. Wist je dat er meer dan 100 Bristol vestigingen zijn in Nederland? Snel inslaan dus, voordat de school weer start!

meisjes tas, meisjestassen, girlslabel, bristol, prodcut review, kindertassen, leuke rugtas meisje

Bekijk nog veel meer hippe meisjestassen >>

Ook leuk deze back to school musthaves >>




Comments are closed.

Back to Top ↑