hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding meisjessokken bonnie doon, kniekousen meisjes

Published on maart 30th, 2018 | by Carola

0

Meisjes sokken zonder vervelend naadje!

Wat ben ik blij dat ik het merk Bonnie Doon heb leren kennen. Noortje droeg altijd leuke, vrolijke meisjes sokken, maar sinds een jaar wil ze haar sokken binnenstebuiten dragen. Ze kan niet tegen het naadje van de sokken. Met een bewerkte sok vind ik dit geen gezicht, dus sinds een tijdje draagt ze alleen maar effen zwarte sokken. Toen ik dit aan moeders van vriendinnetjes vertelde, bleek dat er nog een paar meiden zijn die hun sokken zo dragen. Ik vond het altijd erg jammer, want leuke kniekousen ofzo zitten er niet in.

Sokkenmerk

Maar nu heb ik het sokkenmerk Bonnie Doon ontdekt en dit is fantastisch! We hebben één paar roze kniekousen met een hele mooie strik en nog één paar super lieve witte sokken met een organza ruffle ontvangen van Bonnie Doon.

meisjes sokken, bonnie doon, kindersokken, leuke sokken

Meisjes sokken van Bonnie Doon

Als ze binnen komen, zien we dat deze sokken qua kleur echt perfect passen bij de roze sneakers van Braqeez! Noortje is helemaal in de glorie. Ze rent naar boven, pakt haar roze rokje uit haar kledingkast en stelt voor om eens te kijken hoe de roze kniekousen bij dit rokje zouden staan. Maar voordat ze de sokken aantrekt, voelt ze met haar hand in de sok. Ik vroeg wat ze aan het doen was: “Mama, ik doe toch altijd mijn sokken binnenstebuiten? Ik wil weten of ik een naadje voel”. Natuurlijk was ik heel nieuwsgierig en ze riep heel hard; ”Ik voel helemaal niets!!”

Ik ben direct gerust gesteld. Dan heb je toch echt kwaliteit sokken. Ze zien er prachtig uit en ze zitten niet vervelend voor haar. We trekken haar zelf uitgekozen rokje aan, de sokken gaan aan en natuurlijk ook haar schoenen. Noortje wil het plaatje helemaal af zien ;-). Het staat echt fantastisch!

Als we van sokken wisselen, stel ik voor om haar witte kleding setje van Room Seven nog even  aan te trekken. Ook dit matched perfect. Eindelijke sokken gevonden die ze gewoon kan dragen en die een outfit compleet kunnen maken!

Laat die lente maar komen! Wij zijn er klaar voor!!

Bekijk en shop nog meer leuke sokken (ook voor jezelf 😉 ) online bij:

Bonnie Doon

meisjes sokken, bonnie doon, kindersokken, leuke sokken

meisjes sokken, bonnie doon

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑