Style je outfit af met meisjes kniekousen

16 juni 2018

Kennen jullie het merk Bonnie Doon, die met het leuke hondje als logo? Wij zijn dol op sokken. En graag ook nog bijpassend bij de outfit, als ik dan zo’n net niet sok in een lage schoen zie krijg ik de kriebels. Ook van alle soorten meisjes kniekousen zijn wij fan. Het maakt de outfit net wat meer af. Ik heb hier twee leuke varianten om aan jullie te laten zien.

Meisjes sokken

meisjes sokken, meisjes kniekousen, bonnie doonZodra je een kindje krijgt gaat er een wereld voor je open. Zo ook de sokkenwereld. Al gauw kwam ik erachter dat de ene sok de andere sok niet is. Hoe vaak ik niet sokken heb aan gedaan. Of op de fiets thuis er achter kwam dat je er weer een verloren was. Of weer tig paar kopen omdat dit volgens velen “de wonder sok” is.

Maar meestal was het geen wonder sok. We moesten op zoek naar goede sokken die blijven zitten. Zo kwam ik voor het eerst in een beenmodezaak het sokken merk Bonnie Doon tegen. En deze bleven wel zitten! Ook bleven ze mooi in de was en de maillots bleven pilvrij. In de lente waren we de maillots dan beu en dan trok ik Emily vaak een kniekousje aan. Ideaal voor echt Hollands weer.

Meisjes kniekousen

meisjes kniekousen bonnie doon

Kindersokken en maillots

Kinderen groeien hard, en raken ook wel eens een sok of één of twee of drie, kwijt. Er zijn al flink wat paren doorheen gegaan. De laatste jaren ook weer veel meisjes kniekousen. Ze had even een aversie, en die hele mooie klassieke was ze een beetje uitgegroeid. Tegenwoordig dragen wij ze dus wat stoerder. En daar kan je ook voor terecht bij Bonnie Doon. Wij hebben gave witte sokken met een zwarte sport streep en mooie grijze met een hippe smiley.

Op Instagram vroeg ik laatst ook wat jullie van de trend van kniekousen vonden. En de meningen lopen uiteen. Wij dragen het graag, omdat het toch nog de benen iets bedekt zeker in de ochtend. En nog één voordeel, het verkleint de kans op een afzakkende sok.

En nu ben ik benieuwd, hoe dragen jullie de kniekousen? Drop je foto hieronder of op Facebook!

meisjes kniekousen bonnie doon

Over Bonnie Doon

Het verleden: op gericht in 1957 in USA. Bonnie is Schots voor mooi en Doon is een rivier in Schotland. Sinds 1969 wordt dit merk in Nederland verkocht.

Het heden: In beenmodespeciaalzaken, kinderkledingwinkels en warenhuizen in Nederland wordt de uitgebreide collectie van het merk verkocht. Ook in andere Europese landen wordt het merk verkocht. In Frankrijk is er zelfs in Straatsburg Bonnie Doon boetiek.

De toekomst:  Specialisatie is één van de sterkste punten van Bonnie Doon. Daarom zal het merk zich ook in de toekomst blijven concentreren op de modische beenmode en aanverwante artikelen. Naast het uitgebreide basisassortiment brengt het merk twee keer per jaar een geheel nieuwe seizoenscollectie uit.

meisjes kniekousen bonnie doon

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

meisjes-zomerkleding-nono

Pre spring collecties 2024! Are you ready?

Het is nog te koud voor blote benen onder dat te gekke nieuwe voorjaarsrokje, maar er is overal aan gedacht...
meisjeskleding-korting-sale

De laatste winter items shop je in de sale!

De maanden met de R, we zitten alweer halverwege. Niet echt het moment om nog een complete wintergarderobe aan te...
cowboylaarzen voor meisjes

Cowboylaarzen voor meisjes – Bootstock

De cowboylaars zien we al enkele jaren in het straatbeeld voorbijkomen. In tegenstelling tot andere jaren worden deze boots voor...