Konnichiwa! Dit voorjaar gaan we naar Japan!

24 januari 2018

Dit voorjaar zien we Japanse invloeden terugkomen in de kinderkleding. Japan staat bekend als de plek waar alles kan op het gebied van kleding. Met deze meisjes kleding trend is niks te gek. Draag waar jij je goed in voelt. Als dat betekent dat je jezelf uitdost als een roze Hello Kitty, dan is dat prima en ga je zo de deur uit.

Als wij Nederlanders aan Japan denken, dan denken we vaak aan glanzende, satijnen stoffen, mooie bloemenprints, kimono’s. We zien afbeeldingen van Japanse dames of meisjes, soms met twee kleine knotjes, maar altijd verfijnd en subtiel. Vogels, bloesem en zoete, lekkere dingen. Alles kan gebruikt worden voor een leuke print. Opvallend, subtiel of als statement. De Japanse cultuur is van alle markten thuis.

Meisjes kleding trend JAPAN

meisjes kleding trendBij WE Fashion hebben ze deze Japanse vibe opgepikt. We zien gave kledingstukken die duidelijk met een knipoog naar Japan zijn.

Regelmatig zien we leuke shirts voorbij komen met de namen van trendy grote steden erop. Natuurlijk ontbreekt Tokyo dan niet. Tokyo is de grootste metropool van de wereld en in deze stad is genoeg ruimte om te experimenteren met verschillende kledingstijlen.

Glanzende stoffen

Ook de bomberjacks die hier al jaren niet meer weg te denken zijn, hebben vaak een Japans tintje. Glanzende stof, vaak met bloemen of vogels en op de achterkant een grotere, opvallende print. Time to shine. Hartstikke leuk om te combineren met een leuk rokje en kniekousen. Ook de kniekousen hebben we stiekem afgekeken van de Japanners. Waar de meisjes daar al jaren dankzij de schooluniform look met de kniekousen experimenteren hebben wij gewacht tot er talloze kleurige kniekousen te koop waren. Je outfit is pas af met een paar vrolijke kniekousen.

Subtiele prints

Scotch R’belle pakt het heel subtiel aan. Fijne, zachte tinten en lieve prints voor mooie meisjes. T-shirts met typisch Japanse en typisch Nederlandse beelden gecombineerd. En voor de meiden die al een woordje over de grens willen spreken: Konnichiwa als print en oefenen maar.

Meer meisjeskleding trends >>

meisjes kleding trend

Groen bomberjack

Paars shirtje Tokyo Girl

Sweater Konnichi-what?

T-shirt Love

Leger jack met kimono twist

Flower bomberjack

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-3

De perfecte winter outfit in 2023 ziet er zo uit

Hey fashionista’s! Zoals je wel voelt aan de temperaturen is de winter 2023 weldra in het land. Dat betekent dat...
quapi meisjeskleding

Quapi – Hey knapperd!

Tja nu denk je natuurlijk, hoeze ‘Hey knapperd’! Nou dat zullen we je even uitleggen.. Quapi is afgeleid van het...
cowboylaarzen voor meisjes

Cowboylaarzen voor meisjes – Bootstock

De cowboylaars zien we al enkele jaren in het straatbeeld voorbijkomen. In tegenstelling tot andere jaren worden deze boots voor...