hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjeskamer meisjes behang, behang meisjeskamer

Published on februari 13th, 2020 | by redactie

0

Bijzonder behang voor de meisjeskamer

Ben je zoek naar behang voor een gezellige en vrolijke meidenkamer? Fotobehang, unicorns, stippen of gave dierenprints – van dit leuke meisjes behang gaat elk meisjeshart sneller kloppen.

Meisjes behang

Behang bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van een kamer. Bij de online shop Kinderbehangenzo.nl is er meer dan genoeg keuze uit wandbekleding. Zo kun je onder andere kiezen uit diverse soorten, vormen en patronen. Een goede behangkeuze is afhankelijk van veel factoren. Wil je één muur behangen of meerdere muren? Hoe groot is de ruimte die je wilt behangen? Neem rustig de tijd om hier goed overna te denken en te kijken welke print past bij het sfeerbeeld wat je wilt creëeren. Wanneer de kamer behangen is kun je de meisjeskamer stylen met bijpassende kinderkamer accessoires.

eenhoorn-behang, meisjeskamer, meisjes behang, behang meisjeskamer

Themabehang voor de meisjeskamer

Je wilt natuurlijk dat de slaapkamer past bij jouw kind. Het vinden van een goed passend thema is vaak een hele opgave. Kijk naar wat je dochter leuk vindt, maar ook hoe lang je van plan bent om de slaapkamer in dit thema te houden. Wanneer je niet van plan bent om volgend jaar weer de kamer te behangen 😉 kies dan voor een neutraal thema. Zo heb je kans dat zij én jij de kamer lang leuk blijven vinden.

surfing behang, surf behang, retro behang, eenhoorn-behang, meisjeskamer, meisjes behang, behang meisjeskamer

Behang meisjeskamer

Wanneer kleine meisjes groot worden willen ze geen kinderachtige kamer meer. De slaapkamer mag nu omgetoverd worden in een echte tienerkamer. Met een nieuw behang geef je de kamer weer een compleet andere uitstraling. Tegenwoordig is het een trend om het accent te leggen op één muur. Verf de hele kamer in een kleur of laat hem wit en neem één muur waar je het accent op gaat leggen. Deze behang je met het door je dochter zelf uitgekozen behang. Wedden dat zij super blij is met haar nieuwe kamer?!

Bekijk hier alle meisjes behang soorten bij:

Kinderbehangenzo

eenhoorn-behang, meisjeskamer, meisjes behang, behang meisjeskamer

Kijk hier voor jongens behang >>
Comments are closed.

Back to Top ↑