hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding maxomorra kleding

Published on februari 12th, 2015 | by redactie

0

Lola in Maxomorra

Hoera het pakketje met de Maxomorra kleding is aangekomen! Wij konden dan ook niet stil zitten en begonnen gelijk met uitpakken en testen! Mijn dochter Lola is een heel vrolijk en leuk meisje, en toen ik het setje van Maxomorra zag, dacht ik gelijk: dit past bij Lola!

De eerste indruk van mijn dochter was zeer positief.  Zij vindt de roze en rode kleuren erg mooi en de paddenstoelen print is grappig. Ik vind het een zeer comfortabel setje en zeker een blikvanger. Ik denk dat elk meisje van deze leeftijd er van houdt om zoiets te dragen. Het past ook bij veel gelegenheden. Het is leuk om te dragen op een verjaardag, maar is tegelijk ook een super leuke outfit om naar school te dragen. Het zit heerlijk, dus je kunt er lekker mee buiten spelen of gewoon om thuis mee te ravotten.

Ook vind ik het leuk bij warmer weer het jurkje zonder legging te dragen met leuke sneakers onder!

Mama en dochter Lola zijn tevreden!

Maxomorra kleding

Lees meer kindermodeblogs >>

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Hippe meiden schoenen >>

Hippe meisjes jurken >>
Comments are closed.

Back to Top ↑