hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


DIY Maskers maken, DIY, knutselen met kinderen

Published on januari 16th, 2015 | by redactie

0

Maskers maken DIY

Peppa is een schattig varkentje van vijf jaar oud en is dagelijks te zien op Nick Jr. Ook heeft zij haar eigen Peppa speelgoedlijn en zijn er vele andere vermakelijke en leuke producten verkrijgbaar. Samen met haar broertje George en vriendjes beleeft Peppa allerlei avonturen.

Half februari wordt Carnaval, het gezelligste feest van het jaar, weer gevierd en dat betekent verkleden! Het populaire varkentje Peppa, bekend van de televisieserie, is ook dol op verkleden. En wat is voor kinderen leuker dan zichzelf omtoveren tot hun favoriete TV karakter?

Peppa

Speciaal voor het doldwaze carnavalsfeest heeft Peppa een aantal doevellen en knutseltips beschikbaar gesteld voor Girlslabel, zodat jouw kinderen lekker creatief aan de slagkunnen gaan om in de carnavalsstemming te komen. Zo kunnen ze zelf creatief aan de slag om hun eigen Peppa, George of Kelly Konijn masker te maken met behulp van karton en eierdoosjes, of een mooie hoed te knutselen van Kaatje Kat of Suzy Schaap. Nu nog bijpassende kleertjes erbij en klaar is het kostuum! Zelf carnaval maskers maken is nog nooit zo leuk geweest! Download de doevellen en print ze uit en ga samen aan de slag!

Willen de kids liever zelf een masker maken?  Of geeft een van de kinderen binnenkort een feestje of wil je gezellig een middagje knutselen met kinderen? Dan hebben wij hieronder nog een super leuk DIY werkbeschrijving voor je.

Have fun!

Suzy Schaap masker, download hier

Peppa masker, download hier

Kaatje Kat masker, download hier


Maskers maken, DIY, knutselen met kinderen

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑