DIY: zelf maskers maken met je meisjes

16 januari 2015

Peppa is een schattig varkentje van vijf jaar oud en is dagelijks te zien op Nick Jr. Ook heeft zij haar eigen Peppa speelgoedlijn, een boekenserie en zijn er vele andere vermakelijke en leuke producten verkrijgbaar. Samen met haar broertje George en vriendjes beleeft Peppa allerlei avonturen.

Zelf maskers maken

Half februari wordt Carnaval, het gezelligste feest van het jaar, weer gevierd en dat betekent verkleden! Het populaire varkentje Peppa, bekend van de televisieserie, is ook dol op verkleden. En wat is voor kinderen leuker dan zichzelf omtoveren tot hun favoriete TV karakter?

Maskers maken, DIY, knutselen met kinderen, peppa pig maskers maken

Peppa Pig maskers maken

Speciaal voor het doldwaze carnavalsfeest heeft Peppa een aantal doevellen en knutseltips beschikbaar gesteld voor Girlslabel, zodat jouw kinderen lekker creatief aan de slagkunnen gaan om in de carnavalsstemming te komen. Zo kunnen ze zelf creatief aan de slag om hun eigen Peppa, George of Kelly Konijn masker te maken met behulp van karton en eierdoosjes, of een mooie hoed te knutselen van Kaatje Kat of Suzy Schaap. Nu nog bijpassende kleertjes erbij en klaar is het kostuum! Zelf carnaval maskers maken is nog nooit zo leuk geweest! Download de doevellen en print ze uit en ga samen aan de slag!

Willen de kids liever zelf een masker maken?  Of geeft een van de kinderen binnenkort een kinderfeestje of wil je gezellig een middagje knutselen met kinderen? Dan hebben wij hieronder nog een super leuk DIY werkbeschrijving voor je.

Have fun!

Suzy Schaap masker, download hier

Peppa masker, download hier

Kaatje Kat masker, download hier

Maskers maken, DIY, knutselen met kinderen, peppa pig maskers maken


Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

diy-babyshower-tip

DIY-plezier tijdens de babyshower

Een babyshower is meer dan alleen een feestje.  Het is een hartverwarmende meet-up om de aanstaande komst van een nieuw...
1200x800

Carnaval meiden outfit shop inspo!

Onder in het land gaan ze binnenkort weer een paar dagen verkleed de hort op want het is weer bijna...
Ontwerp-zonder-titel-1

101 perfecte meisjes kinderfeestje organiseren

Je dochter is jarig, dus dat moet zeker gevierd worden! Dit doe je natuurlijk met een bijpassend kinderfeestje. Het perfecte...