hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Mama blogs mama op date, single mama, tinder

Published on juni 24th, 2018 | by redactie

0

Single mama op date #6

Trouwe Girlslabel volgers kennen mij inmiddels wel, maar mijn naam is Celine, ik ben 40 jaar oud en sinds een jaar single mama. Ik vind het leuk om mijn avonturen als alleenstaande mama te delen. Heb je mijn vorige blogs gelezen hier op Girlslabel? Vandaag gaat deze alleenstaande mama op date …

En dan heb ik ineens een hele leuke match. De perfecte combinatie van hoffelijkheid, humor en looks. Deze man is leuk. Nee, LEUK. Met hoofdletters. We spreken al snel af.

Lees het eerste avontuur van deze single mama >>

Lees het tweede avontuur >>

Single mama op date

Onze date loopt zoals een date hoort te lopen en nog ruim voordat we naar huis gaan, staan we te zoenen. Heerlijk te zoenen. Ik heb gewoon een kriebeltje in mijn buik. De dagen daarna appen we. Niet zo vaak als ik zou willen, maar ik begreep dat hij een erg drukke en verantwoordelijke baan heeft en niet iedereen kijkt steeds op zijn mobiel natuurlijk. Ook ‘s avonds is hij vaak druk bezig met van alles en nog wat en heeft hij niet zoveel tijd.

De tweede date volgt snel en ook deze is erg gezellig, we gaan wat eten ‘s avonds en kletsen en lachen honderduit. We praten over zijn en mijn kinderen en over de landen die we bezocht hebben en nog zouden willen zien, over vakanties en over onze afschuwelijke en vreemdgaande exen waar we van verlost zijn.

Seks na mijn huwelijk

En de derde date is ook heerlijk. Uiteindelijk belanden we in bed en heb ik voor het eerst weer seks na mijn huwelijk. Het voelt vreemd met een andere man maar ook erg fijn. Ik krijg volop complimentjes over mijn mama-lijf en voel me eventjes weer de meest aantrekkelijke vrouw in de wereld. Wat heerlijk om me zo weer te kunnen voelen. Dat was al heel lang niet meer gebeurd.

Maar na de derde date, is het stil. Te stil. Er gaat van alles door mijn hoofd heen. Ik probeer hem te bellen en krijg hem aan de lijn. We spreken af om elkaar een paar dagen later te zien. Maar toch is het anders. En helaas, ik krijg gelijk. De date zegt hij af. Geen klik. Ik snap er niks van. Had hij sex nodig om daarachter te komen? Was ik zo teleurstellend? Mijn beste vriendin vraagt voorzichtig of ik wel zeker weet of hij echt gescheiden was en die vraag kan ik niet eens beantwoorden. Nadere inspecties op Facebook doen me nog harder twijfelen.

Ik ben even tot een dieptepunt gezakt. En ondertussen zet ik mijn account op inactief…

Lees meer blogs van gescheiden mama’s >>

Lees ook: Dag buurman… >>
Comments are closed.

Back to Top ↑