hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs making memories, kerst

Published on december 22nd, 2013 | by redactie

0

Making memories met kerst

Een huis vol echte kaarsjes, een perfect geroosterde kalkoen en de mooiste kerstjurk…het kan natuurlijk zijn dat mijn herinneringen enigszins gekleurd zijn maar hier denk ik aan als ik aan kerst denk vroeger bij ons thuis.

Making memories

Ongetwijfeld liep er ook een oververhitte moeder rond met last minute kerstdiner stress, was de vloer bezaaid met een eindeloze stroom dennennaalden en zaten er voor aanvang van het diner al vlekken op onze jurkjes van de stiekem gepikte kerstkransjes. Maar nu ik zelf moeder ben vind ik het een geruststellend idee dat het niet die dingen zijn die je je herinnert, maar dat het vooral de warme, liefde en gezelligheid is van die speciale tijd die blijft hangen.

Kersttradities

Ook waren er jaarlijks terugkerende kersttradities en ritueeltjes waar ik met veel plezier aan terugdenk. Iets wat ik mijn eigen kinderen nu ook hoop mee te geven. Het kandelaartje met het engeltje dat gaat draaien, de adventkalender, het elk jaar uitkiezen van een nieuwe kerstbal…het zijn allemaal dingen die er in de loop der jaren bij kerst gaan horen in ons gezin. En ik vind het een bijzonder idee dat het die dingen zijn die mijn kinderen zich later waarschijnlijk zullen herinneren van kerst.

Mooie liefdevolle herinneringen creëren, wat mij betreft één van de mooiste dingen van het moederschap! Let’s making memories!

Jet

LEES OOK:
Comments are closed.

Back to Top ↑