Mam, wat eten we vanavond?

3 oktober 2019

Bijna iedere dag sjok ik door de supermarkt. Naast de standaard verse producten die ik haal moet ik dus iedere dag antwoord geven op de gevreesde vraag: Mam, wat eten we vanavond? Ik word er een beetje simpel van, moet ik je bekennen. Ik hou niet van koken, ik kan niet koken en ik heb wil geen tijd stoppen in het koken. Misschien dat een maaltijdbox voor een gezin uitkomst biedt? Vergelijk hier alle familiemaaltijdboxen.

Gezond eten voor mee naar school >>

maaltijdbox bestellen, maaltijdbox gezin, hello fresh, hello fresh boxMaaltijdbox voor het hele gezin

Bij Hello Fresh heb ik een maaltijdbox voor het gezin uitgekozen. Je kunt kiezen uit 12 recepten. Er zijn verschillend maaltijdboxes om uit te kiezen. En hoewel er 1 Familiebox heet, heb ik voor Quick and Easy gekozen. Waarom? Omdat ik nou eenmaal geen kooktalent of -inzicht heb. Maar ik hou wel van gezond en gevarieerd eten. Dus na de recepten uitgebreid te hebben bekeken, heb ik gekeken naar of zelfs ik het kan maken, of iedereen het lust en of het voedzaam is. Je kiest het aantal personen en het aantal maaltijden dat je wil ontvangen en ook wanneer je deze wil ontvange. En de maaltijdbox voor het gezin wordt klaargemaakt.

hello fresh recept, hello fresh bestellen, hello fresh recensie, hello fresh review

pita met gehakt, hello fresh quick and easy, hello fresh gerecht, hello fresh receptAan de slag met de maaltijdbox

Keurig op de afgesproken tijd werd de box thuisbezorgd. Ideaal. Gelukkig ben ik, blijkbaar, niet de enige die niet zo creatief is in de keuken. De bijgevoegde recepten zijn erg duidelijk. Met onze maaltijdbox voor een gezin van 4 personen en konden we 3 verschillende gerechten maken. We trapten af met de snelle pita’s. De bereidingstijd en -wijze klopten helemaal. Nu moet ik bekennen dat manlief deze op zich had genomen. Maar het smaakt er niet minder om 😉.

Dit gerecht uit onze maaltijdbox voor het gezin was erg makkelijk en toegankelijk en ook de kids vonden het erg lekker. Je merkt trouwens wel het verschil in kwaliteit. Het gehakt dat wij in de box hadden smaakte 10x beter dan gehakt uit de supermarkt. Echt een groot verschil.

Verder hebben we nog Chili Sin Carne en kippenpootjes met krieltjes op. Allemaal snel op tafel en het smaakte ons goed.

maaltijdbox bestellen, maaltijdbox gezin, hello fresh, hello fresh box

Hello Fresh heeft meer dan alleen maaltijdboxen

Naast de handige maaltijdbox voor een heel gezin zijn er ook ontbijtboxen, fruitboxen en zelfs wijnboxen. (Ook handig voor de papa’s en de mama’s 😊) Het grote voordeel van de boxen is de variatie. Zelf blijf ik nogal hangen bij steeds dezelfde gerechten en dezelfde bereidingswijze. Het is leuk om eens andere gerechten te proberen of op een andere manier te maken. Sommige kleine veranderingen zijn net voldoende, zo wordt dezelfde salade ineens anders. En voor de kinderen vind ik het fijn dat ze van alles meekrijgen en proberen.

Tips voor gezonde ontbijtjes voor drukke moeders >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...