hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Shopping waszakken, waszakken via nappy's.nl, nappy's

Published on januari 24th, 2019 | by redactie

0

Zo kun je luiers snel en makkelijk wassen

Bij een milieubewust huishouden horen natuurlijk ook wasbare luiers. Maar hoe kun je de luiers wassen? Waarschijnlijk verzamel je alle luiers in een luieremmer of pedaalemmer.

Leuke en handige blogs voor mama >>

uiers wassen, waszak, waszakken, waszakken via nappys.nl, nappysAlle vieze luiers wassen

Tegenwoordig heb je handige waszakken via nappys.nl die je in je luieremmer of pedaalemmer kunt hangen. Als je hier steeds je vieze luier in gooit, kun je ze, als de emmer vol is, in een keer uit de emmer halen. Deze kun je dan zo in de wasmachine stoppen. Eerst even de luiers uitschudden en dan is het klaar om gewassen te worden. Er zijn waszakken en wasnetten. Er zijn leuke kleuren en prints waszakken verkrijgbaar. Dus zo misstaat het niet eens als ie bij de wasmachine ligt.

Verschil waszak en wasnet

De waszakken zijn water- en geurdicht. En de wasnetten zijn dat niet. Wasnetten zijn gemaakt van hele fijne netstof. Ze hebben allemaal een trekkoord en zijn er in verschillende maten, zodat je altijd een geschikte waszak of wasnet vindt voor jouw luieremmer. Je kunt natuurlijk ook iets anders dan luiers in een waszak of wasnet wassen. Misschien heb je delicate was die je niet door de trommel wil laten rondzwerven?

Waszakken die goed zijn voor het milieu

Waarschijnlijk sta je niet stil bij wat er allemaal tijdens zo’n wasbeurt gebeurt. Tijdens het wassen van komen er ieniemienie stukje microplastic vrij en als je de kleding in een afgesloten waszak wast, dan blijven die kleine deeltjes achter in de waszak. Zo verdwijnen ze dus niet met het water uiteindelijk in ons riool. Kortom, een milieuvriendelijke manier van wassen. Je kunt in een waszak dus meer dan alleen luiers wassen. Sterker nog, als je alles goed op kleur sorteert kun je voor iedere soort was een eigen waszak gebruiken. Kleine moeite en je draagt bij aan een beter milieu.

Leuk om te lezen: Mannen en huishouden >>

Ook handig: wasbare zwemluiers >>

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑