You’ve got the LOOXS Girl

9 augustus 2018

Ja, we weten het… het is nog zomer.  Maar de nieuwe collecties zijn echt de moeite waard om alvast te bekijken, lekker inspiratie uit opdoen en een paar frisse nieuwe items toevoegen aan je oude kleding. Dat is zo leuk om te doen! Vanaf vandaag is de 1e levering van het hippe meidenmerk LOOXS verkrijgbaar; You’ve got the LOOXS Girl!

De nieuwste meisjes winterjassen >>

Dé kindermode trends winter 2018-2019 >>

LOOXS filosofie

Geloven dat ‘van jezelf houden’ de grootste revolutie is. Dus hou van jezelf, wees lief voor anderen en LOOXS zorgt voor jouw LOOXS. Dit doen ze door middel van het uitbrengen van modieuze collecties met onverwachte details, fantastische artworks, een beetje glitter, maar altijd met een grappige en sportieve draai. Je kunt je L O O X S kiezen en veranderen wanneer je maar wilt, mix het zoals jij het wilt en creëer je eigen stijl.

LOOXS nieuwe collectie

De nieuwe collectie is vanaf nu verkrijgbaar en WOW wat ziet deze er weer tof uit. Hiermee krijgen wij meteen zin in het nieuwe seizoen!

Het thema voor LOOXS Winter 18 is het beste te omschrijven als; Feel Good, Shine and Dance.
De verschillende items creëren deze winter de perfecte kleurbalans tussen romantisch en speels. Kleuren als lemonade roze en bottle green maken deze collectie spannend en veelzijdig. Mix een pittig velours stroken rokje met sporty kniekousen en een te gekke grijze sweater met stippen. Stippen, strepen, strikken, fancy tapes en rushes alles draait om de details en de mix in deze collectie die bomvol leuke items zit, en perfect te combineren zijn tot de leukste sets. Voeg hier een vleug goud aan toe om het geheel wat pittiger te maken. Doordat de kleuren met elkaar verweven zijn is deze collectie onderling perfect te mixen en matchen. We love it!

Door deze frisse kleuren en geraffineerde details en materialen krijgen we meteen zin om de kledingkasten van onze meiden te vullen, jullie ook?

Bekijk en shop deze toffe nieuwe LOOXS collectie oa bij:

Kixx-online

LOOXS, LOOXS revolution, LOOXS meisjeskleding, hippe meisjeskleding, kinderkleding winter 2018-2019

LOOXS jurkje, kraagje lashes, kraagje wimpers, hippe meidenkleding, LOOXS, girlslabel

LOOXs

LOOXS, LOOXS jurkje, meisjesjurkjes

Lees meer blogs over meisjeskleding >>

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Hippe meiden schoenen >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...