hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding LOOXS meisjeskleding, LOOXS revolution

Published on maart 15th, 2018 | by redactie

0

Nieuw meisjeskledingmerk LOOXS Revolution

Je hebt al vast iets gekocht voor je dochter van het nieuwe meisjeskledingmerk LOOXS RevolutionLooxs meisjeskleding verovert op dit moment alle meisjesharten, groot en klein.

LOOXS meisjeskleding, LOOXS revolutionNieuw meisjeskledingmerk LOOXS Revolution

De nieuwe levering van LOOXS Revolution heet ‘LUXERY LOOXS’ met een knipoog naar de feestdagen! Een modieuze collectie met onverwachte details, fantastische artworks, een beetje glitter, maar altijd met een grappige en sportieve draai.

LOOXS meisjeskleding

Geloven dat ‘van jezelf houden’ de grootste revolutie is. Dus hou van jezelf, wees lief voor anderen en LOOXS zorgt voor jouw LOOXS. Dit doen ze door middel van het uitbrengen van modieuze meisjescollecties met onverwachte details, fantastische artworks, een beetje glitter, maar altijd met een grappige en sportieve draai. Je kunt je L O O X S kiezen en veranderen wanneer je maar wilt, mix het zoals jij het wilt en creëer je eigen stijl. We love it!

A new brand for the Girl, who owns her L O O X S!

LOOXS meisjeskleding, LOOXS revolution

LEES OOK: 

Tags: , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑