Nieuw meisjeskledingmerk LOOXS Revolution

15 maart 2018

Je hebt al vast iets gekocht voor je dochter van het nieuwe meisjeskledingmerk LOOXS RevolutionLooxs meisjeskleding verovert op dit moment alle meisjesharten, groot en klein.

LOOXS meisjeskleding, LOOXS revolutionNieuw meisjeskledingmerk LOOXS Revolution

De nieuwe levering van LOOXS Revolution heet ‘LUXERY LOOXS’ met een knipoog naar de feestdagen! Een modieuze collectie met onverwachte details, fantastische artworks, een beetje glitter, maar altijd met een grappige en sportieve draai.

LOOXS meisjeskleding

Geloven dat ‘van jezelf houden’ de grootste revolutie is. Dus hou van jezelf, wees lief voor anderen en LOOXS zorgt voor jouw LOOXS. Dit doen ze door middel van het uitbrengen van modieuze meisjescollecties met onverwachte details, fantastische artworks, een beetje glitter, maar altijd met een grappige en sportieve draai. Je kunt je L O O X S kiezen en veranderen wanneer je maar wilt, mix het zoals jij het wilt en creëer je eigen stijl. We love it!

A new brand for the Girl, who owns her L O O X S!

LOOXS meisjeskleding, LOOXS revolution

LEES OOK: 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...