NIEUW: L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper

7 november 2019

Deze winter zal er op menig verlanglijstje iets van LOL Surprise staan. En er lijkt ook nog lang geen einde te komen aan deze hype. LOL Suprise blijft vernieuwen en er blijven maar nieuwe producten op de markt komen. Het een nog gaver dan het andere. Nieuw is de L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper.

Meer leuk meisjesspeelgoed >> 

L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper

Voor wie geen poppenhuis heeft komt dit aardig in de buurt. LOL heeft naast het super grote poppenhuis nu ook een heuse camper. Nou ja camper, het is een Glamper, want zoals iedere LOL fanaat weet houden de LOL poppetjes van luxe en mooie spullen. Dus deze Glamer is van alle gemakken voorzien.

L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper, LOL camper, LOL surprise, meisjesspeelgoed

Waarom 2-in-in? Enerzijds is het dus een camper en anderzijds kun je de voorkant loskoppelen, waardoor je een DJ booth creëert.  Als je de Glamper voorziet van batterijen dan doen de koplampen het en er zijn lampen bij het zwembad. Zwembad? Jazeker, met glijbaan. Ook kunnen de LOL poppen bbq-en, zich opmaken, naar het toilet, op de catwalk paraderen en nog veel meer.

LOL camper

Meer dan 55 verrassingen

Deze glamper heeft meer dan 55 verrassingen. Dus laat het uitpakken maar snel beginnen. Ook zijn er stickers om de wagen mee te versieren. En natuurlijk zit er een poppetje bij met de hipste accessoires. Kortom, dit is een hele uitgebreide set van LOL Surprise. Alleen het ontdekken en alles een plekje geven was al super leuk om te doen. Maar nu kan het echt spelen beginnen. Met de LOL poppetjes die Robyn al had, verzint ze hier de mooiste verhalen mee. De dametjes hebben al prachtige reizen gemaakt, als ik het zo hoor 😉

Bekijk ook deze LOL Surprise OMG fashion dolls >> 

LOL poppetjes, lol camper, LOL speelgoed

De Glamper is best prijzig, maar vanaf dat Robyn de reclame op televisie had gezien, wilde ze deze kopen. En dus mocht Robyn deze van haar verjaardagsgeld kopen. Beter 1 groot dingen dan 10 losse prulletjes. Dus nu het weer wat minder is vermaakt zij zich prima op haar kamer. Ze had ook al een paar LOL pets, dus ook die mogen mee in de glamper of in de auto. Robyn is nog niet lang niet uitgekeken op LOL Surprise en ook haar vriendinnetje spelen graag met het LOL Surprise speelgoed. Ik ben benieuwd of jouw dochter iets van LOL Surprise op haar verlanglijstje gaat zetten.

Lees ook: wat is het leuke speelgoed >>

L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper, LOL camper, LOL surprise, meisjesspeelgoed, girlslabel

LOL camper detail

LOL poppetjes, lol camper, LOL speelgoed, meisjesspeelgoed, populair speelgoed

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20221203_114649

Opening flagship store van Retour Jeans in Eindhoven

Retour Jeans, wel te noemen als één van de tofste kinderkleding merken in modeland. Wij hebben denk ik wel zo’n...
8

SEPTEMBER18 lanceert DIY-boxen voor kinderen

Bij September18 kan iedereen op zoek naar zijn creatieve ik. De DIY-boxen van het merk zijn namelijk interessant voor beginners...

Keer op Keer Kids

Al van vroeger uit zijn wij beide opgegroeid met (bord)spellen. We vinden het nu allebei nog steeds erg gezellig om...