hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews Fashion dolls

Published on juli 24th, 2019 | by Mi-choe

0

Deze LOL Surprise Fashion dolls zijn leuker dan ooit!

We love unboxing! Dus toen Robyn een pakketje ontving, kon ze niet wachten om het open te maken. De LOL Suprise OMG Fashion dolls zijn gaver dan alle LOL ballen die we tot nu toe gezien hebben.

LOL Surprise OMG Fashion dolls

Deze keer dus geen bal vol verrassingen, maar een gewone verpakking. Alhoewel. Niks is ‘gewoon’ aan deze OMG Fashion doll. Robyn ontving de Royal Bee pop en royal is deze dame zeker.

Het is alsof de pop in een pashokje zit. Kleding hangt keurig in kledingzakken op een hanger, schoenen zitten in een speciale verpakking in een doosje en dat geldt ook voor de accessoires. Je kunt deze fashionista aankleden en stylen met de sieraden en zelfs bijbehorende tas. Ook heeft ze ‘echt’ haar dat je kunt kammen.
En wie goed kijkt ziet dat zelfs de nagels van Royal Bee keurig lang zijn en verzorgd. Ze kan haar lichaamsdelen afzonderlijk bewegen, dus laat haar gerust een modeshow lopen of optreden want deze LOL Surprise OMG Fashion doll houdt van de spotlight.

   

LOL Surprise #verrassing

Verschillende Fashion dolls

De verpakking telt dus 1 pop. Deze is groter dan de poppetjes uit de LOL ballen. En maar liefst 20 verrassingen. Wat opvallend is, is dat je bij deze pop wel weet welke je koopt. Er zijn tot nu toe 4 verschillende Fashion dolls te koop, dus sparen gaat wat makkelijker dan met de LOL ballen.

Zo is er ook een Swag Fashion doll. Deze dame heeft een hip trainingspak aan. De Neonlicious Fashion doll draagt, hoe kan het ook anders, opvallende neonkleurige kleding. En voor de echte kleine diva’s onder ons is er de Lady Diva Fashion doll. Zij draagt een kek dierenprintje, met knalroze bontjas. Opvallen mag!

Fashion dolls

Deze poppen wil ieder meisje!

Kortom, deze LOL Surprise OMG Fashion dolls tillen de LOL hype naar een hoger niveau. De poppen zijn dus groter, maar niet te groot, je kunt ze makkelijk ergens mee naar toe nemen. En niet zo dun als een Barbie. Met de verschillende looks is er altijd wel een pop die bij je past. Robyn vond t super tof dat zij juist Royal Bee kreeg. Een pop met krullen. Die had ze nog geen, dus dit was echt een schot in de roos.

Bekijk meer leuk meisjesspeelgoed gespot door Girlslabel >>

WINACTIE

Is jouw dochter ook gek van unboxing en al dat leuke LOL surprise speelgoed? Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 LOL surprise ballen. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jouw dochter gek is op unboxing speelgoed en LOL surprise speelgoed wil winnen. De naam van de winnaar staat 5 augustus hier op Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: Sophia Amesz, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jij zsm deze leuke LOL surprise set thuisgestuurd krijgt. Have Fun!

LOL Suprise OMG Fashion dolls, Fashion doll, Royal Bee FAshion doll

Shop hier meer LOL surprise speelgoed

meisjes speelgoed review, girlslabel

Ook leuk: zelf poppenkleertjes maken >>
Comments are closed.

Back to Top ↑