Live Shopping Event

10 maart 2017

Op 22 april vindt het jaarlijkse Live Shopping Event van De Gele Flamingo plaats in Brasschaat. Een dag waarin je onbeperkt kunt shoppen, genieten en inspiratie kunt opdoen.

Laat je inspireren

Kom gezellig samen met je vriendin, zus, moeder of collega een dag lang live shoppen en inspiratie opdoen. Er is animatie voor de allerkleinsten, een hapje en een drankje, én er is een mega leuk ballenbad te winnen.

Speciaal voor jullie worden er demo’s gegeven door Ergobaby (draagzakken). Ook is er een stand om je eigen geboortelijst aan te maken. De Gele Flamingo geeft je tips om hét allerleukste feestje te organiseren en ook alle kleding wordt die dag voor jullie opgehangen.

De collectie is online te bewonderen bij www.degeleflamingo.be, maar natuurlijk nog leuker om dit alles in het echt te zien.

Met een bezoek aan dit Live Shopping event ben je er zeker van dat je naar huis gaat met tassen vol leuke hippe spulletjes en boordevol inspiratie op het gebied van kidswonen, lifestyle en fashion. Ontmoet deze favoriete webshop live, het gezicht erachter en ontdek de mooiste spullen die je anders niet ziet.

We zien je graag op 22 april bij De Gele Flamingo – Live Shopping Event!

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...