hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle live shopping event

Published on maart 10th, 2017 | by redactie

0

Live Shopping Event

Op 22 april vindt het jaarlijkse Live Shopping Event van De Gele Flamingo plaats in Brasschaat. Een dag waarin je onbeperkt kunt shoppen, genieten en inspiratie kunt opdoen.

Laat je inspireren

Kom gezellig samen met je vriendin, zus, moeder of collega een dag lang live shoppen en inspiratie opdoen. Er is animatie voor de allerkleinsten, een hapje en een drankje, én er is een mega leuk ballenbad te winnen.

Speciaal voor jullie worden er demo’s gegeven door Ergobaby (draagzakken). Ook is er een stand om je eigen geboortelijst aan te maken. De Gele Flamingo geeft je tips om hét allerleukste feestje te organiseren en ook alle kleding wordt die dag voor jullie opgehangen.

De collectie is online te bewonderen bij www.degeleflamingo.be, maar natuurlijk nog leuker om dit alles in het echt te zien.

Met een bezoek aan dit Live Shopping event ben je er zeker van dat je naar huis gaat met tassen vol leuke hippe spulletjes en boordevol inspiratie op het gebied van kidswonen, lifestyle en fashion. Ontmoet deze favoriete webshop live, het gezicht erachter en ontdek de mooiste spullen die je anders niet ziet.

We zien je graag op 22 april bij De Gele Flamingo – Live Shopping Event!
Comments are closed.

Back to Top ↑