Little10Days: playful en un­expected

19 januari 2018

Ons favoriete lifestylemerk 10Days heeft ook een kinderlijn genaamd Little10Days en oh wat is deze mooi! Net zo mooi als de volwassenlijn, dezelfde fijne materialen en stoffen zijn ook gebruikt voor de ‘little’ collectie. 10Days bestaat voornamelijk uit vrouwenkleding, maar is veel meer dan kleding; het is echt een gevoel, een way of life, een feelgood merk. Daarom passen de accessoires van 10Days en de kinderkledinglijn perfect in het rijtje thuis van dit lifestylemerk, het is een echte aanvulling.

Little 10DaysLittle10Days voorjaarscollectie

Dit jaar bestaat het Amsterdamse fashionlabel en de nieuwe collectie van Little10Days is dan ook geheel geïnspireerd op haar 10 jarig bestaan.  Het resultaat van de nieuwe collectie is wederom playful en un­expected!  Hier worden al onze mini-me’s en wij dus ook weer helemaal blij van. De heerlijke super zachte, comfortabele en kwalitatieve stoffen zijn weer terug in mooie verwassen zomerse non-colors. De prachtige rustige kleuren worden afgewisseld met strepen en leopard prints die zorgen voor verrassende combinaties met kleine details. Zo kan jouw dame er nét zo heerlijk ontspannen uitzien als jij en kunnen jullie samen genieten van een heerlijk zonnig voorjaar en zomer! Ben jij klaar voor een seizoen vol fashion inspiratie?

De Little10Days collectie kenmerkt zich door een verfrissend en tegelijkertijd spannend kleurenpallet: diepe, heldere en ba­sis kleuren waardoor je eindeloos kunt mixen & matchen. Het zwart-wit thema blijft favoriet, gecombineerd met veel soorten streepjes, verrassende prints, materialen en metallics waardoor dit merk er wederom in is geslaagd hun ontastbare ‘je-ne-sais-quoi’ neer te zetten. De herkenbare oversized items zien we ook weer terug in verschillende uitvoeringen. Opvallend is de variatie in het gebruik van de fijne sweatstofjes, zo zien we nieuwe sweat-vormen als blousjes, spaghettitops en wijde rokken. Zo stijl je jouw mini-me comfy en fashionable en dat is wel net zo fijn!

Zomerse vibes

De echte zomercollectie, die in maart volgt, staat in het teken van de zon.  Het zomerse geel speelt hierin de hoofdkleur met all over prints, strepen in nieuwe kleu­ren, gewassen jerseys, lichte wol soorten gemixt met sweats en linnen.

De Little10Days collectie bestaat uit leggings, broekjes, T-shirts, tops, bloesjes, sweaters, hoodies en toffe tunieken. Deze kinderkleding kan zowel door meisjes als jongens gedragen worden; uniseks dus. Super handig, want je kunt onderling nog een mixen en matchen. Alles is gemaakt met super zachte stoffen, waardoor kinderen de ruimte hebben om te spelen en is verkrijgbaar voor kinderen vanaf ongeveer 3 tot 12 jaar.

Bekijk en shop deze toffe collectie van Little10Days oa bij:

Kixx-online

Little 10Days

Little 10Days

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

genderneutrale-babykamer

Tips voor de inrichting van een genderneutrale babykamer

Het inrichten van de babykamer is een van de leukste voorbereidingen op de komst van een nieuw familielid. Steeds meer...
meisjes-zomerkleding-nono

Pre spring collecties 2024! Are you ready?

Het is nog te koud voor blote benen onder dat te gekke nieuwe voorjaarsrokje, maar er is overal aan gedacht...
meisjeskleding-korting-sale

De laatste winter items shop je in de sale!

De maanden met de R, we zitten alweer halverwege. Niet echt het moment om nog een complete wintergarderobe aan te...