For ROCK girls only! 🤘🏻

10 februari 2018

Hoe fijn! Ook al is het nog koud buiten, het zonnetje schijnt hier lekker naar binnen. Wij krijgen daardoor extra zin in het voorjaar. En toen ik de nieuwe zomercollectie voor 2018 van Little Miss Juliette online spotte, kreeg ik nog meer zin! Ik kwam allerlei fijne items tegen die er én super leuk uitzien én ook nog eens lekker comfortabel zitten.

Little Miss Juliette

little miss julietteDe collectie is fashionable en kleurrijk. We zien veel streepjes, stoere printjes en de mooiste kleuren. Het is een collectie waar het hippe paars en koraal oranje gelukkig ook niet ontbreken.

Meisjeskleding met Rock thema

Het rock thema valt op en we like it! Gitaren prijken op shirtjes, jasjes en zelfs korte jeans broekjes. De suede look items passen hier perfect bij. En heb je die stoere shorts met overslag voorpand al gezien? Let the summer begin!

De ene dag zwiert ze rond in haar hippe jurk, de andere dag draagt ze het liefst een sweatbroek met kleurrijke top. De kinderkleding van Little Miss Juliette is herkenbaar en onderscheidend van andere merken door de hippe prints en eigenwijze dessins. Er kan naar hartenlust worden gecombineerd want met LMJ kan het niet gek genoeg! Dit seizoen zijn er weer knotsgekke combinaties te maken, stoere tops, heerlijke korte broekjes en uiteraard de bijpassende kniekousen!

Grote zus van Beebielove

Little Miss Juliette is de grote zus van Beebielove en is een stoer, speels en kleurrijk kledingmerk voor meiden van 4 t/m 10 jaar. Qua prijs valt het merk in het middensegment maar qua kwaliteit mag je het op de bovenste plank leggen. Juliette neemt je mee naar de belevingswereld van onbevangen maar guitige kindermeisjes, die zo nu en dan het liefst al echte dametjes zijn.

Een ding mogen we niet vergeten voor dit seizoen: “de eigenwijze hoge sokken maken de Little Miss Juliette Look compleet! “

De zomeritems van Little Miss Juliette shop je nu oa bij

Kixx-online | Olliewood

Meer zomerse meisjeskleding inspiratie vind je hier >>

little miss juliette

little miss juliette

little miss juliette

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-1

Leuke tips! Hoe brengt Sint de cadeautjes bij jouw?

Hoe laat jij ieder jaar die pakjes toch weer aangeleverd komen? Ik vind het toch een hele klus om ieder...
Ontwerp-zonder-titel-2

Een hippe meidenkamer voor twee

De kamer voor jouw dochter is een leuk project om samen als moeder en dochters aan te pakken. Hartstikke spannend...
20231129_143925

Review – Sister styling Head Princess van Baby born

Baby born, het eerste waar je dan aan denkt zijn babypoppen en accessoires die daarbij horen. Maar Baby born heeft...