hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews lilliputiens-lilliputiens-fotoalbum-educatief-speelgoed

Published on december 13th, 2016 | by redactie

0

Een feest van herkenning met Lilliputiens

Feest! Want we hebben een super leuk fotoalbum van Lilliputiens gescoord. Dit is niet zomaar een boek, maar eentje met een eigen verhaal! Zo uniek! Stop foto’s van jezelf, je vrienden en je familie in dit fotoboek en maak zo je eigen verhaal. Waan je even in een wereldje waarin de vrolijke figuurtjes tot leven komen. Boer Boaz op de trekker en mijn meisje Rox op pad met de pipo-wagen. Komen we broer Boaz onderweg ook nog tegen! Een feest van herkenning voor mijn kleintjes.

Lilliputiens

Ook kun je de bijbehorende app downloaden op je smartphone of tablet via de App Store of Google Play. Scan de voorkant van het boek en ontdek de interactieve wereld van Lilliputiens. Je favoriete Smart Wonders figuren komen tot leven!

Baby cadeau

Moet je nog een kerstcadeautje bedenken? Dan is dit het perfecte item om te geven en de aankomend feestdagen mee door te brengen… Want moeders is, voor het avontuur begint, nog wel even zoet met het selecteren van de foto’s voor het Photobook van Lousie & Co!

Dit super leuke fotoalbum is natuurlijk leuk voor thuis, maar ook handig voor naar het kinderdagverblijf. Wanneer je kleintje jou even mist, kan de leidster of gastouder even samen het boekje doorlezen. Een absolute aanrader en ook leuk om te geven als origineel kraamcadeau! (het speelvriendje John de Haan is ook een leuk cadeau, lees de review op Babylabel maar 🙂 )

Meer Lilliputiens speelgoed shop je hier online

 lilliputiens-lilliputiens-fotoalbum-educatief-speelgoed

lilliputiens
Comments are closed.

Back to Top ↑